Yandex Metrica

Sitede Ara

Gelecek ve DEVA partileri birleşiyor mu? Ali Babacan canlı yayında açıkladı!

Gelecek ve DEVA partileri birleşiyor mu? Ali Babacan canlı yayında açıkladı!

Katıldığı bir televizyon programında konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Gelecek Partisi ile birleşme noktasında görüşme trafiğimiz var. Birleşme olur, grup olur, ama bu grup orada kalmamalı, Meclis'ten başka arkadaşları da dahil ederek, çok daha güçlü ve yeni bir grup oluşur mu diye bakıyoruz." şeklinde açıklama yaptı.

Gündem

11.09.2024, 15:36

Son günlerde siyaset kulislerinde DEVA Partisi ile Gelecek Partisi'nin birleşeceği konuşuluyor. Söz konusu iddia sosyal medyada da büyük ses getirdi. 

Halk TV yayınına konuk olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, merak edilen konu hakkında konuştu.

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde büyük temizlik: Çok sayıda terörist yok edildi Suriye ve Irak'ın kuzeyinde büyük temizlik: Çok sayıda terörist yok... Haberi Görüntüle

GELECEK VE DEVA BİRLEŞECEK Mİ?

Babacan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Gelecek Partisi ile birleşme için görüşme trafiğimiz var. İki partinin birleşmesinin ötesinde, farklı partilerden milletvekillerini de dahil ederek yeni bir grup oluşur mu diye de bakıyoruz. Farklı yerlerdeki merkez sağ arayışındaki insanlarla da irtibattayız. Birlik ve beraberlik zamanı. Gelin, daha büyük bir birliktelikle bu ülkenin sorunlarını çözmek için hep beraber gayret edelim. Merkez sağın bundan sonraki adresi DEVA Partisi’dir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Rehberimiz de önderimiz de Hz. Muhammed'dir' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Rehberimiz de önderimiz de Hz. Muhammed'dir' Haberi Görüntüle

''ÜLKESİNİ SEVEN BİZE KATILSIN''

Bütün demokratları DEVA Partisi'ne katılmayı davet eden Babacan, ''Ülkesini seven, Cumhuriyet'in değerlerini savunan bütün demokratları DEVA Partisi ile birlikte olmaya davet ediyor. Ülkemizin çok ihtiyaç duyduğu kuvvetli bir Merkez Sağ parti, hem ülkemizin demokratikleşmesini hem de kalkınmasını sağlayacak.'' dedi.

İsrail onu neden öldürdü! Şehit edilen Türk aktivist Ezgi'nin yakın arkadaşı tek tek  anlattı! İsrail onu neden öldürdü! Şehit edilen Türk aktivist Ezgi'nin yakın... Haberi Görüntüle

NARİN GÜRAN CİNAYETİ

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Narin cinayetine ilişkin değerlendirmede bulunan Babacan, “Narin olayının kendisi çok yürek parçalayıcı bir olay. İnsan olan herkesin baktığı zaman yüreklerinin dayanmayacağı bir acı. ‘Bu aile meselesidir’ denilmemeli. Bakın bu, insanlık meselesi, vicdan meselesi. Bunu Türkiye’nin artık aşması lazım. Tek bir can çok kıymetli.” ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading