Gelibolu Yarımadası'nda çıkan orman yangınıyla ilgili yürütülen soruşturmada yeni gelişme!

Gelibolu Yarımadası'nda çıkan orman yangınıyla ilgili yürütülen soruşturmada yeni gelişme!

Gelibolu Yarımadası'ndaki makilik alanda çıkan ve 20 hektarlık alana zarar veren yangına ilişkin gözaltına alınan 2 zanlı salıverildi.

Gündem

23.01.2024, 21:19

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde 20 hektara yakın makilik alanın zarar gördüğü olayla ilgili A.Ç. ve S.K. gözaltına alındı.

28 Ekim Mert Demir Ankara konseri saat kaçta, ne zaman? 28 Ekim Mert Demir Ankara konseri saat kaçta, ne zaman? Haberi Görüntüle

SERBEST BIRAKILDILAR

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde dün çıkan ve 20 hektara yakın makilik alana zarar veren yangınla ilgili gözaltına alınan A.Ç. ve S.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, adli makamlarca serbest bırakıldı.

İkbal Uzuner'i vahşice öldürmüştü: O surlara çıkan merdivenlere demir bariyer önlemi İkbal Uzuner'i vahşice öldürmüştü: O surlara çıkan merdivenlere demir bariyer... Haberi Görüntüle

5 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Eceabat ilçesi Küçükanafarta köyündeki İsmailoğlu Tepe mevkisindeki makilik alanda çıkan yangına 3 helikopter, 15 arazöz, 2 dozer, 2 loder, 2 greyder, Eceabat Belediyesine ait mikserler ve çevre köylerde bulunan su tankerleriyle müdahale edilmiş ve yangın yaklaşık 5 saatte kontrol altına alınmıştı.

Yangının, etrafı çitle çevrilen tarlaya demir kapı monte edilirken kaynak sırasında çıktığı belirlenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading