Gelin Evi Ezgi Sertel neden yok ayrıldı mı? Ezgi Sertel'in yerine kim gelecek?

Gelin Evi Ezgi Sertel neden yok ayrıldı mı? Ezgi Sertel'in yerine kim gelecek?

Show TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından olan Gelin Evi'nde Ezgi Sertel şoku yaşanıyor. İzleyiciler programın son bölümlerinde sunucu Ezgi Sertel'i göremedi. Gelin Evi Ezgi Sertel neden yok, ayrıldı mı? soruları izleyiciler tarafından sorulmaya başlandı. Peki Ezgi Sertel kovuldu mu? Ezgi Sertel'in yerine kim gelecek?

Gündem

22.10.2024, 14:10

Ezgi Sertel Gelin Evi programının sunucusu olarak son zamanlarda adından söz ettiriyordu. Ezgi Sertel'in sunumu ile ekranlara gelen yarışma programı reytinglerde de gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alıyordu. Ancak programın son bölümlerinde Ezgi Sertel'i göremeyen izleyiciler sunucunun programdan ayrılıp ayrılmadığı merak etmeye başladı. Neşeli tavrı ile izleyicilerin beğenisini kazanan Ezgi Sertel neden yok, ayrıldı mı? Gelin Evi Ezgi Sertel'in yerine kim gelecek? soruları arama motorlarına sorulmaya başlandı.

Terörist başı Gülen'in oğlu sahneye çıktı! Hain Enes Kanter'den Fethullah Gülen paylaşım: Yiğit hocam! Terörist başı Gülen'in oğlu sahneye çıktı! Hain Enes Kanter'den Fethullah... Haberi Görüntüle

GELİN EVİ EZGİ SERTEL NEDEN YOK, AYRILDI MI?

Ezgi Sertel'in yeni yayınlanan bölümlerde neden olmadığına dair henüz Show TV'den ve yapımcı kuruluştan bir açıklama gelmedi. Ezgi Sertel de konuya dair bir açıklamada bulunmadı. Bu ayrılığın kısa bir ara mı yoksa bir veda mı olduğu konusunda soru işaretleri bulunuyor.  Ezgi Sertel'in yerine kim gelecek? sorularının detayları ise haberimizde olacak.

BİM banka mı kuruyor? BİM'in bankasının adı ne olacak? BİM banka mı kuruyor? BİM'in bankasının adı ne olacak? Haberi Görüntüle

EZGİ SERTEL KOVULDU MU?

Gelin Evi'nin 22 Ekim tarihli bölümünde de Ezgi Sertel programda yer almadı. Ezgi Sertel'in programdaki durumu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

İstanbul'da dehşet: Oyundan etkilenip yoldan geçenleri rastgele bıçakladı! 17 yaşındaki şahıs okula da girmek istedi ama... İstanbul'da dehşet: Oyundan etkilenip yoldan geçenleri rastgele bıçakladı! 17 yaşındaki... Haberi Görüntüle

EZGİ SERTEL'İN YERİNE KİM GELECEK?

Gelin Evi programında Ezgi Sertel'in yerine gelecek olan isim şimdiden tartışılmaya başlandı. Fatih Ürek ve Nursel'in programın yeni sunucuları olması beklenebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading