Genç rapçileri hedef aldı! Rap dünyasında gergin anlar yaşanıyor: Norm Ender konserde ne söyledi?

Genç rapçileri hedef aldı! Rap dünyasında gergin anlar yaşanıyor: Norm Ender konserde ne söyledi?

Rapçi Norm Ender, son konserinde yeni nesil rapçileri sert bir dille eleştirerek sosyal medyada gündem oldu. Seyircisine yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gündemi ve gençlerin yetiştirilme biçimine değinen Ender, "Türkiye'nin gündemiyle, çocukların yetiştirilme biçimiyle bu psikopatlığa okeyseniz sorun yok." diyerek ateş püskürdü. 

Gündem

09.10.2024, 18:53

İzmir'li rap müzik sanatçısı Norm Ender, konser verdiği sahnede dinleyicilerine bir konuşma gerçekleştirdi. Son günlerde yaşanan İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in Semih Çelik tarafından öldürülmesi olayının ardından ünlü isimler sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirirken, Norm Ender de sahneden olaya ilişkin bir açıklama yaptı. Ender, "Günün sonunda biz de bu mikrofonu bırakırsak, biz de buradan göçüp gidersek, dinleyeceğiniz şarkılar malum şu anda anlayabiliyor musunuz?" şeklinde konuşarak, şarkı sözlerinin önemine vurgu yaptı.

Atakan Karazor kimdir? Atakan Karazor olayı ne, neden yargılanıyor? Atakan Karazor kimdir? Atakan Karazor olayı ne, neden yargılanıyor? Haberi Görüntüle

MÜZİK KALİTESİ DÜŞÜYOR 

Ender, yeni nesil rapçilerin yaptığı müziğin kalitesine dikkat çekerek, "Bunlarla okeyseniz benim için sorun yok. Ama biz bir şeyleri bilinçlenin diye yapıyoruz. Yoksa aynı gangsta gangsta kar maskelerini takıp belimize silah alıp rap yapmayı bilmiyor muyuz?" dedi. 

Telegram kapatıldı mı? BTK'dan Telegram'a erişim engeli geldi mi? Telegram kapatıldı mı? BTK'dan Telegram'a erişim engeli geldi mi? Haberi Görüntüle

KAFALARI DEĞİŞTİRMEK LAZIM! 

"Bu kafadan çıkmak lazım, değiştirmek lazım, alternatifle çeşitliliği artırmak lazım" diyen Ender, özellikle dinleyicilere büyük görev düştüğünü belirterek, "Kitle olarak siz bunu talep etmelisiniz, dışlamalısınız ki onlar kendilerini geliştirsin, daha iyi bir eserle, bir ürünle karşınıza gelebilsin" diye ekledi.

Norm Ender'in bu açıklamaları, genç müzisyenlerin kariyerleri ve Türkiye'deki rap müziğinin geleceği üzerine önemli bir tartışma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading