Sitede Ara

Getir satıldı mı? Getir'in yeni sahibi kim?

Getir satıldı mı? Getir'in yeni sahibi kim?

Mobil uygulama aracılığıyla restoran yemek teslimatları ve market ürünleri için hizmet sunan ve 2015 yılında kurulan Getir, resmen satıldı. 2019 yılında gelirlerini katlayan Getir’in 120 milyon dolar gelir elde ettiği söylendi. Peki, Getir kime satıldı?

Gündem

29.09.2024, 17:29

Rekabet Kurumu tarafından Getir'in tek kontrolünün dolaylı olarak devralınması işlemine resmen izin verildi. 2015 yılında kurulan ve 2019'un ikinci yarısında siparişlerini ikiye katlayarak 1,5 milyon siparişe kadar ulaşan şirket, satışlardan 120 milyon dolar gelir elde ettiğini açıklamıştı.

Temmuz 2015’de Türk girişimci Nazım Salur tarafından kurulan Getir, 2024 yılına kadar hızlı bir büyüme kat ederek 35 binden fazla çalışanı ile kısa sürede ağını genişletti.

Getir satıldı mı

Orhan Şen'den pastırma yazı uyarısı: 'Yaz mevsimi geri geliyor!' Orhan Şen'den pastırma yazı uyarısı: 'Yaz mevsimi geri geliyor!' Haberi Görüntüle

GETİR SATILDI MI?

Rekabet Kurumu, Getir’in Mubadala’ya devrini resmen onayladı. Birleşik Arap Emirlik merkezli yatırım fonu Mubadala’ya satılan Getir için Rekabet Kurumu’ndan yapılan açıklamada, "Getir Perakende Lojistik Anonim Şirketi'nin tek kontrolünün dolaylı olarak Mubadala Investment Company PJSC tarafından devralınması işlemine izin verildi" ifadeleri yer aldı.

Kurul, Getir Perakende Lojistik AŞ'nin tek kontrolünün dolaylı olarak Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Mubadala Investment Company PJSC tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading