Gibi 5. sezon 1.bölüm çıkış tarihi ne zaman? Exxen Gibi dizisi 5. sezon yayınlandı mı? Gibi 5. sezon fragman yayınlandı mı?

Gibi 5. sezon 1.bölüm çıkış tarihi ne zaman? Exxen Gibi dizisi 5. sezon yayınlandı mı? Gibi 5. sezon fragman yayınlandı mı?

Türkiye'nin sevilen dijital platformlarından biri olan Exxen'in sevilen dizisi Gibi'nin 5. sezonunun çıkış tarihi belli oldu. Türkiye'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Gibi dizisi'nin 5. sezon 1. bölüm yayınlanma tarihi belli oldu. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılıç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başarılı oyunculuklarını Exxen platformu üzerinden Gibi 5. sezon 1. bölümde göreceğiz. Gibi dizisinin sevilen karakteri Yılmaz, İlkkan ve Ersoy'u neler bekliyor? Gibi 5. sezon 1.bölüm çıkış tarihi ne zaman? Exxen Gibi dizisi 5. sezon yayınlandı mı?

Gündem

20.03.2024, 13:11

2021 yılından itibaren Exxen üzerinden yayınlanan komedi dizisi Gibi, Türkiye'nin en çok sevilen ve izlenen dizilerinden olmayı başardı. 4. Sezon sonu ile Gibi dizisi ekranlara bir müddet mola vermişti. 

Sevilen dizi Gibi, 5. sezon 1. bölümü ile tekrardan sevenleri ile buluşuyor. Son olarak dördüncü sezonu çıkan dizinin yeni sezonunun geleceği de geçtiğimiz aylarda resmen duyurulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Feyyaz Yiğit, Gibi dizisinin 5. sezonunun ilk fragmanını yayınlamıştı. Bugün ise Exxen platformunun sevilen dizisi Gibi'nin 5. sezon başlama tarihi belirlendi. Peki Gibi dizisinin sevilen karakteri Yılmaz, İlkkan ve Ersoy'u neler bekliyor? Gibi 5. sezon 1.bölüm çıkış tarihi ne zaman? Exxen Gibi dizisi 5. sezon yayınlandı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arap Birliği Genel Sekreteri Ebu Gayt'ı kabul etti: İletişim Başkanlığı'ndan açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arap Birliği Genel Sekreteri Ebu Gayt'ı kabul etti:... Haberi Görüntüle

GİBİ 5.SEZON 1.BÖLÜM ÇIKIŞ TARİHİ NE ZAMAN, BELLİ OLDU MU?

Feyyaz Yiğit ve Exxen sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Gibi dizisinin 5. sezon 1. bölüm başlama tarihini açıkladı. Feyyaz Yiğit, ''Gidenin gidişiyle kalanın duruşu bağdaşmazmış kardeşim, benimki de o hesap.'' paylaşımında bulundu.

Önce yabancılar alındığı için kavga mı çıktı? DMM'den Lübnan'daki tahliye sırasında olay çıktı iddialarına ilişkin açıklama! Önce yabancılar alındığı için kavga mı çıktı? DMM'den Lübnan'daki tahliye... Haberi Görüntüle

GİBİ 5. SEZON EXXEN FRAGMAN NASIL İZLENİR?

Gibi dizisinin 5. bölümü için geri sayım başladı. Sevilen dizi Gibi'nin ilk fragmanı yayınlandı. Yılmaz, İlkkan ve Ersoy 5. sezonda oldukça farklı maceraların içinde kendilerini bulacak. . Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılıç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başarılı oyunculuklarını Exxen platformu üzerinden Gibi 5. sezon 1. bölümde göreceğiz. 

Diyanet 11 Ekim 2024 Cuma hutbesi konusu nedir? Bu haftaki Cuma hutbesi PDF tam metni Diyanet 11 Ekim 2024 Cuma hutbesi konusu nedir? Bu haftaki... Haberi Görüntüle

GİBİ 8 MART CUMA GÜNÜ 5. SEZON 1. BÖLÜMÜ YAYINLANACAK MI?

Feyyaz Yiğit ve Exxen sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Gibi dizisinin 5. sezon 1. bölüm başlama tarihini açıkladı.Yılmaz, İlkkan ve Ersoy'u 5. sezonda neler bekliyor?

Gibi dizisi 5. sezon 1. bölümü 8 Mart Cuma günü Exxen platformu üzerinden yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading