Sitede Ara

Gıda sahtekarlarına operasyon: 75 liraya sucuk yapıp fahiş fiyata sattı

Afyonkarahisar’da bir şahsın 75 TL’ye mal ettiği sucuğu 250 TL’ye sattığı ortaya çıktı. Operasyonda bir başka şahsın ise pamuk ve soya yağlarının içerisine aroma ve renklendirici katarak sahte zeytinyağı ürettiği ve satışa sunduğu tespit edildi.

Gündem

26.10.2024, 12:13

Gıda sahtekarlarına yönelik düzenlenen operasyonlar etkin ve kararlı bir şekilde devam ederken Afyonkarahisar’da yapılan denetimlerde ortaya çıkan manzara akıllara durgunluk verdi.

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından gıda sahtekarlığı yapan firma ve şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Atakan Şahin Erdoğan kimdir? Kahramanca savunurken şehit düştü Atakan Şahin Erdoğan kimdir? Kahramanca savunurken şehit düştü Haberi Görüntüle

75 TL'YE MAL ETTİ 250 TL'YE SATTI

Söz konusu operasyonda bir şahsın insan sağlığını hiçe saydığı görüldü. Afyonkarahisar’da bir şahsın 75 TL'ye mal ettiği sağlıksız sucukları 250 TL'den, sosyal medya hesapları üzerinden sattığı tespit edildi. Operasyonda bir başka şahsın ise pamuk ve soya yağlarının içerisine aroma ve renklendirici katarak sahte zeytinyağı ürettiği ve satışa sunduğu tespit edildi.

Yenidoğan çetesi hangi hastane? İşte Yenidoğan çetesiyle adı geçen özel hastaneler Yenidoğan çetesi hangi hastane? İşte Yenidoğan çetesiyle adı geçen özel... Haberi Görüntüle

OPERASYONDA UYUŞTURUCU MADDELERDE ELE GEÇİRİLDİ

Ardından şahıs ve firmaların adreslerine baskın düzenleyen ekipler yaptıkları aramalarda 380 kilogram içeriği değiştirilmiş, etiketsiz sucuk, 5 litrelik 80 şişe halinde toplamda 400 litre zeytin yağı, 324 gram kubar esrar ve 40 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyonların aardından gözaltına alınan şahısların olduğu bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading