DOLAR

34.30

%0.03 expand_less

EURO

37.01

%0.05 expand_less

ALTIN

3010.60

%-0.5 expand_more

BIST

8769.04

%-0.7 expand_more

BTC ($)

66582.89

%-1.3 expand_more

Gıda sahtekarlarını geçit yok! Bakanlık hileli gıdaları tek tek ifşaladı...

Gıda sahtekarlarını geçit yok! Bakanlık hileli gıdaları tek tek ifşaladı...

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda güvenliği politikası denetimlerini sıkılaştırarak taklit ve tağşiş yapan firmaları ifşa etmeye devam ediyor. Yeni yayınlanan liste, hileli gıda ürünleri ile ilgili olarak çeşitli illerdeki işletmelere dair önemli bilgileri tek tek sıraldı. 

Gündem

23.10.2024, 14:36

Son zamanlarda gıda ürünlerinde bazı firmalar hileli ürünler eklemeye başladı. Uzmanlar, gıda güvenliği politikası konusunda hassasiyetini arttırırken, tüketimin satın alınabileceği ürünlerin karşı daha dikkatli olunması vurgulandı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, sağlık güvenliğinde olabilecek gıda ürünleri üzerinde denetimlerin sürdürüleceğini belirtti. 

İlker Gönen kimdir? Yenidoğan çetesi üyeleri kimler? İddianame hazırlandı! İlker Gönen kimdir? Yenidoğan çetesi üyeleri kimler? İddianame hazırlandı! Haberi Görüntüle

BAKANLIĞIN SİTESİNDE İFŞA EDİLDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı "guvenilirgida.tarimorman.gov.tr" internet sitesi üzerinden paylaşılan listeye göre, Adana, Mersin ve Manisa'da 5 işletmenin ürünlerinde tek tırnaklı eti tespit edildi. Bakanlık; zeytinyağı, bal, kaşar peyniri, dana eti, kasap köfte gibi ürünlerde taklit veya tağşiş yapan firmaları da ifşa etti.

Deprem Uzmanından şehir halkına uyarı: 7'nin üzerinde deprem kapıda! Hangi il için kırmızı alarm verildi? Deprem Uzmanından şehir halkına uyarı: 7'nin üzerinde deprem kapıda! Hangi... Haberi Görüntüle

ADANA BAŞI ÇEKİYOR 

Bakanlık tarafından 22 Ekim Salı günü güncellediği hileli ürünlerin listesi kamuoyuyla paylaşıldı. Bu listeye göre, Adana, Mersin ve Manisa illerinde yer alan 5 adet sinir bozucude tek tırnaklı etinin tespit edildiği açıklandı. 

İşte o firmalar...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading