Sitede Ara

Girişimciler sosyal medya'da birbirine ateş püskürdü! Oğuz Alper Öktem ve Nevzat Aydın kavgası büyüyor...

Girişimciler sosyal medya'da birbirine ateş püskürdü! Oğuz Alper Öktem ve Nevzat Aydın kavgası büyüyor...

Girişimci Nevzat Aydın ile Martı'nın CEO'su Oğuz Alper Öktem, sosyal medya platformlarında karşılıklı olarak sert eleştirilerde bulundu. Tartışmanın fitilini Aydın'ın bir tweetinde paylaşımda bulunduğu işletmecilik ve girişimcilik konusundaki görüşleriyle başladı.

Gündem

11.10.2024, 12:58

Yemek Sepeti'nin kurucusu ve eski CEO'su Nevzat Aydın ile Martı'nın CEO'su Oğuz Alper Öktem, sosyal medya platformlarında karşılıklı eleştirilerde bulundu. Tartışmanın başlangıcı Öktem'in Martı Tag kullanıcılarıyla yaptığı mitinglerin görüntülerini paylaştığı video ateşledi. 

Kredi kartı borcu yapılandırmaya herkes başvurabilir mi? Taksitli borç kapatma kimler için geçerli? Kredi kartı borcu yapılandırmaya herkes başvurabilir mi? Taksitli borç kapatma... Haberi Görüntüle

TANSİYON YÜKSELDİ 

Öktem, videoya "Cehennemden geçiyorsan, yürümeye devam edeceksin" notunu ekleyerek, mücadeleci bir tavır sergiledi. Aydın, bu paylaşımı alıntılayarak, "Arkadaşlar aranızda Alper’in yakın arkadaşı veya aile dostu falan varsa bi ‘abi napıyorsun kendine gel’ der misiniz size zahmet. Ben derim de dinlemez sanki" şeklinde bir yorum yaptı. Bu yorum, ikili arasında tansiyonun yükselmesine neden oldu.

Bahçeli'den DEM Parti ile tokalaşma sonrası çağrı: Türkiye partisi olun Bahçeli'den DEM Parti ile tokalaşma sonrası çağrı: Türkiye partisi olun Haberi Görüntüle

ÖKTEM ENGELİ BASTI 

Tartışmanın ardından, Öktem Aydın'ı engelledi. Aydın, bu duruma tepki göstererek, "Beni bloklayıp kaçmayı tercih etmiş muhterem emekçi savunucusu. Halbuki daha yeni başlamıştık be Alper. Sana samimi tavsiyem ya politikacı ol  ki çok yakışır  ya da aktör o konuda bayağı rezaletsin" ifadelerini kullandı.

2 Ekim Konya'da deprem mi oldu? Deprem nerede, hangi ilçede oldu? 2 Ekim Konya'da deprem mi oldu? Deprem nerede, hangi ilçede... Haberi Görüntüle

KURYELER SAYESİNDE ZENGİN OLDUN 

Tartışmanın devamında Öktem, Aydın'ın rakı şişesi tuttuğu bir fotoğrafı paylaşarak sert bir yanıt verdi.

Öktem, Aydın'ın yaptığı eleştirilere karşılık olarak, "Ne yaptığımı hemen söyleyeyim sana. 220 bin emekçi kardeşimin geleceği için canhıraş savaşıyorum. Kelle koltukta, karın tokluğuna paket taşıyan kuryeler sayesinde zengin olup köşeye çekilip para yemiyorum. Sen bunları kafana takma. Masanın başında bekleyen emekçiye söyle, sana bir bardak daha doldursun" ifadelerini kullandı.

İzmir'deki elektrik akımı faciasında yeni gelişme! Bilirkişi raporunda ortaya çıktı İzmir'deki elektrik akımı faciasında yeni gelişme! Bilirkişi raporunda ortaya çıktı Haberi Görüntüle

ZAMANINDA SANADA YARDIMCI OLDUM 

Nevzat Aydın da bu paylaşıma "İyice saçmaladın be Alper. Zerre umrunda olsa ‘emekçi’ kardeşlerin keşke. Maymunluğun ve rol yapmanın da bir sınırı var. Şişeyle fotoğrafım çok güzel çıkmış; saklamıştım çok, nerden buldun? Pek köşeme çekilmiş de sayılmam; genç girişimcilere yardımcı oluyorum, zamanında sana da olduğum gibi" yanıt verdi. 

Bu yanıt, sosyal medyada dikkat çekti ve iki isim arasındaki gerilimi artırdı. Öktem’in bu paylaşımı, Aydın'ın önceki açıklamalarına karşı bir meydan okuma niteliği taşıdı. Tartışmanın nasıl devam edeceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading