Gıyasettin Mert Özdemir kimdir? Hangi hastanede çalıştı?

Gıyasettin Mert Özdemir kimdir? Hangi hastanede çalıştı?

Bebekleri anlaşmalı özel hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve bebeklerin ölümüne neden oldukları iddia edilen yenidoğan çetesine dair iddianame hazırlandı. İddianamede yer alan detaylar kan dondurdu. Ayrıca çete lideri Fırat Sarı, İlker Gönen  ile birlikte Gıyasettin Mert Özdemir'in cep telefonlarından şok eden detaylar bulundu. Yaşanan gelişmelerin ardından Gıyasettin Mert Özdemir kimdir? Hangi hastanede çalıştı? soruları sorulmaya başlandı.

Gündem

19.10.2024, 16:23

İstanbul'da yendoğan çetesine dair ortaya çıkan detaylar herkesin kanını dondurdu. Yeni doğmuş çaresiz bebekler üzerinden oynana oyunun ortaya çıkmasıyla çok sayıda kişi tutuklandı. Tutuklanan şahısların cep telefonu incelemeleri tamamlandı. Çete lideri Fırat Sarı ile birlikte İlker Gönen ve Gıyasettin Mert Özdemir'in telefonlarından çıkan detaylar şoke etti. Gıyasettin Mert Özdemir'in kendisini Yenidoğan Yoğun Bakım Koordinatörü olarak tanıttığı ortaya çıktı. 

AK Parti'den ‘Yenidoğan çetesi’ açıklaması: Hak ettikleri cezayı almasını sağlayacağız AK Parti'den ‘Yenidoğan çetesi’ açıklaması: Hak ettikleri cezayı almasını sağlayacağız Haberi Görüntüle

GIYASETTİN MERT ÖZDEMİR KİMDİR?

'Yenidoğan çetesi'nin önemli isimlerinin incelenen cep telefonlarının ön raporu tamamlandı. Habertürk'ün haberine göre telefonu incelenen çete üyelerinden Gıyasettin Mert Özdemir'in kendisini Esenler Güney Hastanesi ve Bağcılar Şafak Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Koordinatörü olarak tanıttığı ortaya çıktı.

112 Acil Çağrı Merkezi ambulans şoförü olan Gıyasettin Mert Özdemir'in adı soruşturmada fazlasıyla geçiyordu. 

Şüpheli Gıyasettin Mert Özdemir hakkında ise "kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi", "kişisel verilerin hukuka aykırı ele geçirilmesi", "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından 180 yıldan 589 yıl 9 aya kadar hapis istendi.

Şüpheli Hakan Doğukan Taşcı Gıyasettin Mert Özdemir hakkında, şahısla birkaç kez telefonda ve yüz yüze konuşmak zorunda kaldığını ifade etti. Özdemir’i bebek tüccarlığı yapmasından dolayı CİMER’e şikaye ettiğini belirtti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading