Yandex Metrica

Sitede Ara

Gizli tanık mı var? Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: İçişleri Bakanlığı HTS uzmanı üç polis görevlendirdi!

Gizli tanık mı var? Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: İçişleri Bakanlığı HTS uzmanı üç polis görevlendirdi!

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan ve boğularak öldürüldüğü tespit edilen 8 yaşındaki Narin Güran Narin'in cesedi bulunduktan hemen sonra vahşeti itiraf eden Nevzat Bahtiyar bir kez daha ifade değiştirdi. Şüpheli, tutuklu ya da tanıklardan bazılarının; gizli tanık olabileceği ihtimaline karşın İçişleri Bakanlığı, tanık koruma programında görevli 3 kişilik uzman bir heyeti Diyarbakır'a gönderdi.    

Gündem

23.09.2024, 12:24

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran cinayetinin aydınlatılması için soruşturma devam ederken cezaevindeki 12 tutuklunun ise kimseyle görüştürülmediği öğrenildi. Ayrıca İçişleri Bakanlığı tarafından, tanık koruma programından 3 kişi Diyarbakır'a gönderildi.

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ederken Gazeteci Emrullah Erdinç, soruşturma kapsamında son durumu paylaştı. 

20 Eylül bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün Süper Lig'de kimin maçı var? 20 Eylül bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün Süper... Haberi Görüntüle

TUTUKLULAR BİRBİRLERİYLE VE AİLE ÜYELERİYLE GÖRÜŞTÜRÜLMÜYOR 

Dinç'in cinayetle ilgii araştırmasına göre, cezaevindeki 12 tutuklunun birbirleriyle görüştürülmediği ve hepsinin özel odalarda tutulduğu öğrenildi. Ayrıca tutukluların; delilleri yok etme ve bilgi sızdırma olmaması adına dışarıdan da diğer aile üyeleriyle görüştürülmedikleri belirtildi.

Uçakta ortalığı birbirine katmıştı! THY'den o yolcu hakkında açıklama Uçakta ortalığı birbirine katmıştı! THY'den o yolcu hakkında açıklama Haberi Görüntüle

3 KİŞİLİK HEYET DİYARBAKIR'DA

Şüpheli, tutuklu ya da tanıklardan bazılarının; gizli tanık olabileceği ihtimaline karşın İçişleri Bakanlığı, tanık koruma programında görevli 3 kişilik uzman bir heyeti Diyarbakır'a gönderdi.Yine HTS uzmanı 2 polis, soruşturmaya dahil edildi. Şüpheli ve tutukluların telefon sinyallerini nokta atışı hesaplamak için alanında uzman olan 2 polis, cinayet günü kimlerin hangi mevkide olduğunu ve kimlerle görüştüğünü ortaya çıkaracak.

Kaza yapan adama yardıma geldiler! Soyup gittiler Kaza yapan adama yardıma geldiler! Soyup gittiler Haberi Görüntüle

NEVZAT BAHTİYAR'IN ÇELİŞKİLİ İFADELERİ

Nevzat Bahtiyar ilk ifadesinde Salim Güran'ın kendisine cesedi verdiğini ama kime ait olduğunu bilmediğini, ancak dere kenarında çuvalın ağzını bağlarken Narin olduğunu fark ettiğini söylemişti. Daha sonra ise Salim Güran'ın Narin'i kendisine kapının önünde battaniyeye sarılı olarak verdiğini anlatmıştı. Son ifadesi ise tamamen değişti. Bahtiyar, bu kez de eve girdiğini ve odanın birinde Narin'i hareketsiz bir şekilde yerde yatarken gördüğünü söylüyor.

Bakan Kurum açıkladı! İşte Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu: Risk devam ediyor Bakan Kurum açıkladı! İşte Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu: Risk devam... Haberi Görüntüle

GÜRAN AİLESİNDE ÇOCUK ÖLÜMLERİ DİKKAT ÇEKİYOR 

Narin Güran'ın yaşadığı Tavşantepe Küme Evleri'nde 8 çocuk ölümünden 6'sının Güran ailesi dışında olduğu tespit edildi.

- F. D. / (18 günlükken ölmüş) Doğum Tarihi: 21 Ocak 1995 / Ölüm Tarihi: 8 Şubat 1995

- M. B. / (Erkek, 1 yaşında ölmüş) Doğum Tarihi: 30 Haziran 2011 / 23 Ekim 2012

- S. D. / (Kız, 1 yaşında ölmüş) Doğum Tarihi:16 Aralık 1985 / Ölüm Tarihi: 15 Ocak 1986

- Ş. D / (Erkek, 2 yaşında ölmüş) Doğum Tarihi:16 Eylül 1999 / Ölüm Tarihi: 2 Mart 2001

- Ş.K. / (Erkek, 9 yaşında ölmüş) Doğum Tarihi: 16 Şubat 2000 / Ölüm Tarihi: 10 Ocak 2009

- Z. T. / (Erkek, 12 yaşında ölmüş) Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1989 Ölüm Tarihi: 31 Mayıs 2001

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading