Sitede Ara

Gloria Jean's kimin, sahibi kim?

Gloria Jean's kimin, sahibi kim?

Ünlü kahve zinciri Gloria Jean's hakkında iflas başvurusu yapıldığı haberleri kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı. Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler çıkan haberleri yalanladı. Basına yansıyan haberlerin ardından Gloria Jean's kimin, sahibi kim? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. Gloria Jean's'in sahibi Mehmet Dinçerler mi?

Gündem

09.07.2024, 12:22

Mehmet Dinçerler'in adı magazin gündeminde ünlü şarkıcı Hadise ile evlenince duyuldu. Ünlü iş insan Mehmet Dinçerler ile Hadise'nin evliliği kısa sürede sona erdi. Çiftin ilişkisi kadar boşanması da oldukça fazla konuşulmuştu. Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'e ait olan ünlü kahve zinciri Gloria Jean's'in iflas talebinde bulunduğu iddiası kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Ancak bu iddia şirket yetkilileri tarafından yalanlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkevi'nde soruları cevapladı: 'Dünya sessiz kaldıkça ve Batılı ülkeler İsrail'e silah verdikçe katliamlar devam edecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkevi'nde soruları cevapladı: 'Dünya sessiz kaldıkça ve Batılı... Haberi Görüntüle

GLORİA JEAN'S KİMİN, SAHİBİ KİM?

Büyük kısmı Türkiye'de olmak üzere dünyada toplam 1200 civarında şubesi bulunan Gloria Jean's kahve zincirinin Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'e ait olduğu belirtiliyor.

Gloria Jean's kahve zincirlerinin CEO'su Mehmet Dinçerler'dir.

Gloria Jean's Coffees'in isim hakları Türkiye'nin ünlü baklavacılarından Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler 2012 yılında satın alınmıştır.  Daha sıonra bu markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etmiştir.

Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde markayı piyasada tutmayı başarmış ve marka hızla büyümüştür. 

Ticaret Sicil Gazetesi'ne göre, Gloria Jean's şu anda Uğur Bıkım'a ait olarak görünüyor.

Times Meydanı'nda dikkat çeken Türkiye mesajı: 'Dünyanın bağlantı noktası' Times Meydanı'nda dikkat çeken Türkiye mesajı: 'Dünyanın bağlantı noktası' Haberi Görüntüle

MEHMET DİNÇERLER İFLAS İDDİALARINI YALANLADI

Mehmet Dinçerler sosyal medyada ve basında yer alan "iflas talebi" iddialarını yalanladı. Dinçerler sosyal medyadan yaptığı açıklamasında 

"Son birkaç saat içerisinde sosyal medyada ve internette dolaşan markamızla ilgili haberin aslı olmadığı gibi hakkımda ve ortağı olduğum hiçbir şirkette böylesine bir başvuru veya dava yoktur. Markamız benzer iddialarla ara ara yıpratılmaya çalışılsa da biz yolumuza daha güçlü adımlarla ve büyüyerek devam ediyoruz. Yayınlanan haberin aksine markamıza olan yoğun ilgiyle hem Türkiye’de hem de Avrupa’da daha da güçleneceğimiz günlerin müjdesini vermek ister, asılsız bu içeriğe özellikle itibar etmemenizi ve çıkan asılsız haberi yapan kişi ya da kurumlara karşı tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı bildirmek isterim." dedi. 

Daha büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü: CHP'li belediyenin ihmali 340 hektarlık alanın yanmasına neden oldu Daha büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü: CHP'li belediyenin ihmali 340... Haberi Görüntüle

GLORİA JEAN'S HAKKINDA

Gloria Jean's, dünyanın en büyük perakende kahve satıcılarından biridir. 1979'da Chicago'da küçük bir kafe ve bir armağan dükkânı olarak ticari yaşamına başlamıştır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde şube açarak, buradaki yalıtımı delmeye yönelik eylemlere katkı sağlamıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading