Yandex Metrica

Gökhan İn kimdir? Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'i kim darp etti?

Gökhan İn kimdir? Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'i kim darp etti?

Gökhan İn kimdir? TFF 1. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor'un başkanı Gökhan İn'in darpedildiği ana dair video sosyal medyada hızla yayıldı. Gökhan İn'i darp eden şahısın kim olduğu merak edilirken Emniyet'ten gelen açıklama ile saldırganın gözaltına alındığı bildirildi. Peki Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'i kim darp etti?

Gündem

21.09.2024, 13:35

Sakaryaspor'da 22 Eylül Pazar günü olağanüstü kongre yapılmasına karar verilmişti. Kongre öncesi sosyal medyada yayınlanan görüntüler spor camiasından büyük tepkilere neden oldu. Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden biri olan Sakarspor'un başkanı  Gökhan İn’in tokatla darp edildiği anlara dair görüntüler hızla yayıldı. Sosyal medyaya düştükten sonra olayla ilgili güvenlik güçleri de çalışmalarını hızlandırdı.  Gökhan İn'i darbeden ve kulübün eski Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu H.C.Ş. olduğu öğrenildi. H.C.Ş. hakkında yasal işlem başlatıldı. Şahıs hakkında 'yağma' suçundan gözaltı kararı verildi.

MOSSAD ajanları davasında karar çıktı: İsrail istihbaratına çalışanlara ceza yağdı! MOSSAD ajanları davasında karar çıktı: İsrail istihbaratına çalışanlara ceza yağdı! Haberi Görüntüle

GÖKHAN İN KİMDİR? 

Gökhan İn, Sakaryalı bir iş insanıdır. Sakaryaspor sevdalısı olan Gökhan İn uzun süre Sakaryaspor'da yönetici olarak görev yaptı. 

Sakaryaspor'un zor zamanında Sakaryaspor’un başkanlık görevini üstlenen Gökhan İn kulübün sportif açıdan daha başarılı olması için büyük çaba sarf etti. 

Son günlerde sosyal medyada hızla yayılam görüntüde kulübün başkanı Gökhan İn'in darp edildiği görüldüi

Saldırganın Sakaryaspor Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu H.C.Ş. olduğu öğrenildi.

Gökhan İn'e tokat atana H.C.Ş., "Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol'un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!" ifadelerini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü saldırganınİstanbul’da yakalanarak gözaltına alındığı açıklandı.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn ve yönetim kurulu üyeleri Ağustos ayında istifa kararı almıştı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading