Yandex Metrica

Sitede Ara

Gönderilen milyarlar belgelerle kanıtlandı! Yurt dışından Türkiye’deki LGBT derneklerine para aktı!

Gönderilen milyarlar belgelerle kanıtlandı! Yurt dışından Türkiye’deki LGBT derneklerine para aktı!

Küresel sermayenin desteğiyle etkisini her geçen gün Türkiye'de artıran 'sapkınlık terörü'  LGBT lobisine ABD ve Avrupa’dan para aktı. Türkiye’deki LGBT derneklerine akıtılan milyarlarca lira belgeleriyle tek tek kanıtlandı. 

Gündem

13.09.2024, 16:35

LGBT terörü, küresel sermayenin desteğiyle hiç olmadığı kadar her geçen gün güçlenmeye başladı. Cinsiyetsizleştirme politikalarını sözde insan hakları çerçevesinde bir akım gibi Türkiye'de de yaygınlaştırılmaya başlanan lobinin arkasındaki parasal gücün ABD ve Avrupa olduğu belgeleriyle ortaya çıktı. 

ABD ve Avrupa’dan Türkiye’deki LGBT derneklerine akıtılan milyarlarca lira belgeleriyle ortaya çıkarıldı. Sadece İsveç’in dağıttığı miktar 2,3 milyar TL. Türkiye'de etkisini giderek artırmaya başlayan LGBT terörünü fonlayan kurumları Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, belgeleriyle açıkladı.

Bile isteye vurdu! Filistinli görgü tanığı açıkladı: Ayşenur Ezgi Eygi'yi öldüren İsrail askeri sevinç çığlığı attı Bile isteye vurdu! Filistinli görgü tanığı açıkladı: Ayşenur Ezgi Eygi'yi... Haberi Görüntüle

"GİZLİ BİR ÖRGÜTLENME İÇİNDELER"

ABD ve Avrupa’dan Türkiye’deki LGBT derneklerine akıtılan milyarlarca lirayla ilgili açıklamada bulunan  Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü'nün açıklamaları sapkın terörle ilgili açıklamaları şu şekilde:

Amerikan Devletine yasayla bağlı bir devlet organı olan, dünyada 2. CIA olarak bilinen Ulusal Demokrasi Vakfı (NED)  kendisine bağlı çekirdek enstitüler olan Ulusal Demokratik Enstitüsü (NDI), Uluslararası Cumhuriyetçi Enstitüsü (IRI) ve Uluslararası Özel Girişim Merkezi (CIPE) ile Türkiye’de gizli bir örgütlenme içerisindedir.

Pegasus'tan dev kampanya: Yurt dışı 338 TL bilet kampanyası resmen başladı! Pegasus'tan dev kampanya: Yurt dışı 338 TL bilet kampanyası resmen... Haberi Görüntüle

"AMAÇ TÜRKİYE'DEKİ MİLLİ DEVLETİ YIKMAK"

Yüzlerce dernek, üniversite, düşünce merkezi ve basın kuruluşu milyarlarca lira fonlanarak Türkiye’nin milli devleti yıkıma uğratılmaya çalışılmaktadır.

Salim Güran'ın sır Antalya görüşmesi: WhatsApp ve arama kayıtları ortaya çıktı! Bakın neler konuşulmuş Salim Güran'ın sır Antalya görüşmesi: WhatsApp ve arama kayıtları ortaya... Haberi Görüntüle

BATI'NIN ETKİ AJANI VAKIFLAR FONLANIYOR 

ABD Dış İşleri Bakanlığı’nın 2023 mali raporuna göre Amerika Birleşik Devletleri Uluslararası Kalkınma Ajansı (USAID)’in 2023 bütçesi içinde sözde “Demokrasiyi yüceltmeye” ayırdığı kaynak 2,3 milyar USD (78 milyar TL)’dir. Bu para ABD’deki Chrest Vakfı gibi paravan vakıflar ve AB devletlerinin fonları üzerinden dünyadaki işbirlikçilere dağıtılmaktadır.

NED kimlere yardım edileceğini belirlemekte, paravan vakıf ve fonlar ödemeleri yapmaktadır. Türkiye’de batının etki ajanı olarak çalışan örgütlere en büyük fonları sağlayan kurumların başında İsveç Devleti’ne bağlı İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı (SIDA) gelmektedir.

Sigara fiyatlarına yeni ayarlama: İndirim mi geliyor? Sigara fiyatlarına yeni ayarlama: İndirim mi geliyor? Haberi Görüntüle

İSVEÇ DEVLETİNDEN KAOS GL DERNEĞİNE 310 MİLYON TL

İsveç Devleti, SIDA aracılığıyla, 2013-2024 yılları arasında Kaos Gey ve Lezbiyen Kültürel Araştırmalar ve Dayanışma Derneği’ne 198 milyon TL vermiştir. 2024-2028 yıllarını kapsayan son projesi için de 112 milyon TL’lik yeni bir fon sözleşmesi imzalamış bulunuyorlar.

Coca Cola'nın adı değişti mi? Coca Cola'nın adı ne oldu? Coca Cola'nın adı değişti mi? Coca Cola'nın adı ne oldu? Haberi Görüntüle

VERİLEN PARALARDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR RAPORLANDI

Dağıtılan fonlar karşılıksız değildir, proje karşılığı verilmektedir. Fonu alan kuruluşlar belirtilen hedefe göre çalışacaklarına dair sözleşme imzalarlar, proje sonuçlarını parayı veren devlete detaylı bir şekilde rapor ederler. Kaos GL Derneği de aldığı paranın karşılığında yerine getirdiği görevleri İsveç Devleti’ne kapsamlı raporlarla bildirmiştir.

Harita değişti yazdan kalma günler sona eriyor: Çok kuvvetli geliyor Harita değişti yazdan kalma günler sona eriyor: Çok kuvvetli geliyor Haberi Görüntüle

BİNE YAKIN AVUKATA LGBT TERÖRÜ İÇİN EĞİTİM VERİLDİ 

Kaos GL, 2023 yılında İsveç Devleti’ne verdiği rapora göre, “Gökkuşağı Projesi” kapsamında 89 LGBT örgütüne destek vermiş, yerel ve merkezi hükümetler nezdinde LGBT haklarını savunmuş, sadece 2023 yılında 5 rapor hazırlamış, 30 ayrı etkinlikle 909 avukat ve hukukçuya eğitim vermiştir. LGBT derneklerinin yargı kurumları üzerinde bir baskı oluşturmaya çalıştığı görülmektedir.

İsveç Devleti’nin 2024-2028 projesi için Kaos GL’nin önüne koyduğu görevler ise şöyledir:

-Yerel yönetimler ve yasama organları gibi kilit görev sahipleri tarafından LGBTI+ haklarının korunmasının teşvik edilmesi

-Bağımsız medya ve LGBTI+ medyası, LGBTI+ hakları ve eşitliği konusunda hak temelli gazeteciliğin sürdürülmesi

-Müttefiklerle ilişkilerin geliştirmesi

Bu hedefler için Kaos GL’ye 2024-2028 arasında sadece İsveç Devleti tarafından 112 milyon TL daha fon verilecektir.

LGBT ve batının toplumsal cinsiyet dayatması için mücadele eden sözde kadın derneklerine fon sağlayan sadece İsveç Devleti değildir.

Kaos GL’nin yayınladığı “Türkiye’deki LGBTİ+ Örgütler İçin Fon Rehberi”ne göre aralarında başta ABD olmak üzere Hollanda, İngiltere, Almanya, Fransa, İsveç Büyükelçilikleri ve vakıflarının bulunduğu onlarca kurum LGBT örgütlerine fon dağıtmaktadır.

Savcılar sordu: Tüm aile bu mesaja açıklık getiremiyor! Kaybolduğu gün yapılan o paylaşım neden sonradan silindi! Savcılar sordu: Tüm aile bu mesaja açıklık getiremiyor! Kaybolduğu gün... Haberi Görüntüle

SAPKIN TERÖRE DUR DİYEN HERKES 'NEFRET SÖYLEMİ' İLE DAMGALANIYOR 

Bu dayatmaya ‘Dur!’ diyen herkesi nefret söyleminde bulunmak ile damgalamaya çalışan LGBT lobisi; her türlü dini, milli, kültürel, ailevi değerlere ise hakaretler savurmaktadır. Tüm bu değerleri ayaklar altına almaya kasteden ve cinsiyetsiz bir dünya oluşturmak için çalışan toplumsal cinsiyet eşitliği ideolojisini ise kadın hakları ve eşitlik kılıfında sunarak LGBT Propagandası meşrulaştırılmaya çalışılmaktadır.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading