Sitede Ara

Görenler rezil paylaşımlara inanamadı! İkbal Uzuner'in katledilmesi TikTok çöplüğünde akım oldu!

Görenler rezil paylaşımlara inanamadı! İkbal Uzuner'in katledilmesi TikTok çöplüğünde akım oldu!

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in vahşice katledilmesinin ardından sosyal medya platformu Tiktok üzerinden başlatılan akım mide bulandırdı. Kullanıcıların akıl almaz sözleriyle yaptıkları paylaşımlar pes dedirtti.  

Gündem

07.10.2024, 18:27

Türkiye, 19 yaşında katledilen iki genç kızın yasını tutarken sosyal medyada başlatılan çirkin bir akım 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Semih Çelik'in vahşice katlettiği Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in ölümünün üzerinden yapılan çirkin paylaşımlar, büyük tepki çekti.

İstanbul Edirnekapı'da surlardan atlayarak intihar eden 19 yaşındaki psikopat katil Semih Çelik'in, intiharından önce Eyüpsultan ve Fatih'te Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i öldürdüğü ortaya çıktı. Kan donduran cinayet, Türkiye'de büyük infiale yol açarken, sosyal medyada başlatılan iğrenç TikTok akımı mide bulandırdı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail bölge barışını tehdit ediyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail bölge barışını tehdit ediyor Haberi Görüntüle

"KAFASI KESİLİP ATILAN KIZI GÖRÜNCE....."

TikTok'ta bazı kadın kullanıcılar, sevgililerini videoya alarak, "Kafası kesilip atılan kızı görüp rabbime bir kere daha şükrettim. Bana böyle birini nasip etti diye" şeklinde paylaşımlar yaptı. Bu paylaşımlar, sosyal medyada büyük ses getirirken yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Katledilen iki genç kızın üzerinden yürütülen sosyal medya istismarı insanlığı bir kez daha sorgulattı. 

Kaçak elektronik sigaralarla yakalanmıştı! CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün partisinden istifa etti Kaçak elektronik sigaralarla yakalanmıştı! CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün partisinden... Haberi Görüntüle

TİKTOK KAPATILSIN ÇAĞRISI YAPILDI

O paylaşımlar sonrasında ise sosyal medya X hesabından birçok kullanıcı tepki göstererek, TikTok’un kapatılması çağrısında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading