Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü

Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü

Türkiye’nin önemli geçiş güzergahlarından olan D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde, yoğun sis sürücüler zorluklar yaratıyor. Görüş mesafesi bazı noktalarda 30 metreye seviyelerine kadar düşerek olası risklerin artmasına sebep oluyor.

Gündem

03.10.2024, 10:18

Bolu’nun yüksek kesimlerinde ve kent merkezinde sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun sis, D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişini adeta felç etti. Sürücüler, özellikle Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı ve Sarıçökek bölgelerinde yoğun sis nedeniyle zor anlar yaşıyor.

Trafik sigortası fiyatları düşecek mi? 2025'te trafik sigortası ucuzlayacak mı? Trafik sigortası fiyatları düşecek mi? 2025'te trafik sigortası ucuzlayacak mı? Haberi Görüntüle

GÖRÜŞ MESAFESİ 30 METREYE DÜŞTÜ

Yoğun sisin etkili olduğu bu bölgelerde, görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düşmüş durumda. Yoğun sis, trafiğin yavaşlamasına ve sürücülerin daha dikkatli ilerlemesine neden oluyor. Sis nedeniyle oluşan bu olumsuz hava koşulları, özellikle virajlı ve dik rampalarıyla bilinen Bolu Dağı geçişinde tehlikeyi üst seviyelere taşıyor.

Bakan Kacır müjdeyi verdi: Türkiye çip üretir hale gelecek Bakan Kacır müjdeyi verdi: Türkiye çip üretir hale gelecek Haberi Görüntüle

SÜRÜCÜLERE UYARILAR

Polis ekipleri ve ışıklı tabelalar aracılığıyla sürücüler, takip mesafelerini korumaları ve hız yapmamaları konusunda sürekli olarak uyarılıyor. Ayrıca yetkililer de sürücüleri dikkatli olmaları, sis farlarını kullanmaları ve hız limitlerine uymaları konusunda uyardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading