Yandex Metrica

Grup seks iddiaları yalan çıktı! Narin üzerinden İslam düşmanlığı yapmışlardı: İmama atılan iftira çürütüldü

Grup seks iddiaları yalan çıktı! Narin üzerinden İslam düşmanlığı yapmışlardı: İmama atılan iftira çürütüldü

Narin Güran'ın katlediği köy olan Tavşantepe köyü imamı R.K'nın polis sorgusunda telefonundan grup seks görüntüleri çıktığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Olayı yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç, "Soruşturmayı polis değil jandarma yürütüyor. Jandarma kaynakları, 'Hiçbir soruşturmada suç konusu değilse özel hayata ilişkin soru sorulmaz, imam ile ilgili de böyle bir sorgu olmadı' dedi." ifadelerini kullandı.

Gündem

17.09.2024, 18:18

21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenini bulunan Narin Güran cinayeti provakatif grupları da harekete geçirdi. Narin Güran cinayeti üzerinden İslam düşmanlığını kaşımak isteyen sosyal enkaz köyün imamı R.K hakkında akıllara durgunluk veren bir iftira attı. 

DMM'den 'TSK personeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam vermiyor' iddiasına yalanlama DMM'den 'TSK personeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam vermiyor' iddiasına yalanlama Haberi Görüntüle

İMAMA ÇİRKİN İFTİRA

Narin Güran cinayeti kapsamında ifadesine başvurulan köyün imamı R.K'nın telefonunda grup seks videoları tespit edildiği iftirası atıldı. Soruşturma kapsamında polis tarafından ifadesi alınan imamın videoları kabul ettiği ve tanıştıkları evli bir çiftin Diyarbakır’a geldikten sonra birlikte olduklarını söylediği iddia edildi.

Söz konusu ifitra sosyal medyada çok sayıda yüksek takipçili hesaplar tarafından paylaşıldı. 

CHP'nin Tüzük Kurultayı krizle bitti: Söz hakkı verilmeyen Mansur Yavaş açtı ağzını yumdu gözünü CHP'nin Tüzük Kurultayı krizle bitti: Söz hakkı verilmeyen Mansur Yavaş... Haberi Görüntüle

GRUP SEKS İFTİRASI YALAN ÇIKTI

Çirkin ifitralar sonrası açıklama yapan gazeteci Emrullah Erdinç, X hesabından, Jandarma yetkililerinden böyle bir bilgi almadığını ve adı geçen imamın böyle bir sorgulamaya tabi tutulmadığını söyledi.

Bu ifadeler doğru değil diyen Erdinç, "Birincisi; soruşturmayı polis değil jandarma yürütüyor. İkincisi; Narin Güran soruşturmasını yürüten Jandarma kaynakları, ‘Hiçbir soruşturmada suç konusu değilse özel hayata ilişkin soru sorulmaz, imam ile ilgili de böyle bir sorgu olmadı. Zaten telefonundan da bu tarz bir video ya da fotoğraf çıkmadı’ dedi." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading