Yandex Metrica

DOLAR

34.00

%0.29 expand_less

EURO

37.87

%0.61 expand_less

ALTIN

2821.50

%0.42 expand_less

BIST

9638.66

%-0.4 expand_more

BTC ($)

58769.91

%-1.7 expand_more

Güç Yüzükleri İstar kimdir? İstar Gandalf mı? The Lord of the Rings: The Rings of Power Istar kimdir?

Güç Yüzükleri İstar kimdir? İstar Gandalf mı? The Lord of the Rings: The Rings of Power Istar kimdir?

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) dizisi 2. sezonuyla 29 Ağustos'ta Amazon Prime Video ekranlarında yayınlanacak. Dizinin 1. sezonunda ateşler içinde gökten düşen kişinin İstar olduğu ortaya çıkmıştı. Herkes İstar'ın Sauron olduğunu düşünürken karakterin kötü değil iyi olduğu ortaya çıkmıştı. İzleyiciler ise Güç Yüzükleri İstar kimdir? İstar Gandalf mı? The Lord of the Rings: The Rings of Power Istar kimdir? sorularına yanıt aramaya başladı.

Gündem

23.08.2024, 15:31

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) dizisi Amazon Prime Video'nun en çok izlenen dizileri arasına adını yazdırmayı başardı. The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) 1. sezonda yer alan karakterlerin kim oldukları ise izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Gökten bir meteor gibi düşen ve güçleri olan karakterin İstar olduğu öğrenildi. İzleyiciler ise Güç Yüzükleri İstar kimdir? İstar Gandalf mı? The Lord of the Rings: The Rings of Power Istar kimdir? sorularına yanıt aramaya başladı. İstar'ın kötü karakterde değil iyi bir karaktere sahip büyücü olduğu dizinin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıktı.

Gerçekliği olmayan teze tepki yağdı! ABD'de Türklere yönelik skandal 'Süryani Soykırımı' iftirası Gerçekliği olmayan teze tepki yağdı! ABD'de Türklere yönelik skandal 'Süryani... Haberi Görüntüle

GÜÇ YÜZÜKLERİ DİZİSİ İSTAR KİMDİR?

Güç Yüzükleri 2. sezonu 29 Ağustos'ta Amazon Prime ekranlarında olacak. Dizinin en kilit karakterlerinden birisi yine İstar olacak. Gücü ve bilinmezliği ile izleyicilerin ilgisini çeken İstar'ın kim olduğu merak konusu oldu. İstar Saruman'ın zıttı olarak karanlıkların değil aydınlık ve iyiliğin büyücüsü olarak tanıtıldı. Yüzüklerin Efendisi serilerinde İstarlar büyücü olarak ifade ediliyor. Orta Dünyada 5 istari vardır. Ak Saruman, Gri Gandalf, Boz Radagast, Mavi Alatar ve Mavi Pallando İstar olarak biliniyor. 

Şehidimiz var! MSB acı haberi duyurdu: Piyade Binbaşı Osman Ayan şehit oldu Şehidimiz var! MSB acı haberi duyurdu: Piyade Binbaşı Osman Ayan... Haberi Görüntüle

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ İSTAR GANDALF MI?

Güç Yüzükleri dizisinde gökten inen ve güçleri olan kişinin Gandalf olup olmadığı merak konusu. Yüzüğün yok edildiği günden binlerce yıl öncesini anlatan dizide İstar karakterinin Gandalf olacağı belirtiliyor. 

Yüzük Savaşı sona erip Sauron'un gölgesi sonsuza kadar kalktığında görevleri biten beş Istariden sadece Gandalf'ın Ölümsüz Topraklar'a geri döndüğü kesin olarak biliniyor. Alatar ve Pallando'nun akıbeti hiçbir zaman öğrenilemedi. Saruman, yüzük yok edilip Sauron düştükten sonra, istila ettiği Shire'da casusu Gríma tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Karadeniz'de palamut bolluğu! Vatandaş balığa doyacak Karadeniz'de palamut bolluğu! Vatandaş balığa doyacak Haberi Görüntüle

İSTARİ NEDİR?

İstari ya da Büyücü, J.R.R. Tolkien'in kurgusal Orta Dünya evrenindeki bir ırk. Valar, Morgoth egemenliğinin sona erdirilmesinden sonra yükselişe geçen Sauron tehdidine karşılık, kendi Maiar'ından olan bu temsilcileri Orta Dünya'ya göndermişlerdir.

Kamala Harris-Trump düellosu saat kaçta, hangi kanalda? Kamala Harris-Trump düellosu saat kaçta, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

5 İSTAR KİMDİR?

Saruman (Curumo)

Her biri Valar tarafından seçilmiş bu beş büyücüden en güçlüsü Valinor'da Curumo olarak bilinen, elflerin Curunir adını verdikleri Saruman’dı. 

Gandalf (Olórin)

İstari arasında en yaşlı görüneni Olórin idi. Gri elbiselere bürünmüştü. İnsanlar tarafından Gandalf olarak bilinirdi. Elfler Mithrandir, cüceler ona Tharkûn ve Haradrim ise Incanus derdi.

Radagast (Aiwendil)

Orta Dünya'ya yollanmasının nedeni, Kelvar (Hayvanlar) ve Olvar (Bitkiler) ile yani Orta Dünya'nın konuşamayan canlıları ile ilgilenmesi ve onları Sauron'un kötülüğünden korumasıydı. 

Mavi Büyücüler (Alatar ve Pallando)

Ithryn Luin (Mavi Büyücüler) olarak bilinen Alatar ve Pallando isimli bu iki Maia, Vala Orome tarafından bu görev için seçilmişlerdi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading