Yandex Metrica

Gülben Ergen Narin'in annesine ateş püskürttü! Sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı: Tez vakitte kan kussunlar...

Gülben Ergen Narin'in annesine ateş püskürttü! Sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı: Tez vakitte kan kussunlar...

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi 19 gün sonra bulunmuştu. Narin'in ölümünden sonra anne Yüksel Güran hakkında çıkan iddialara ilişkin Gülben Ergen sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak ateş püskürttü.

Gündem

22.09.2024, 11:31

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran,19 gün sonra dere kenarında çuvalın içinde cesedinin bulunması sonrasında tüm Türkiye ayağa kalkmış aile fertleri tek tek gözaltına alınarak ifade vermişti. 

Narin'in ölümü sonrasında 12 kişi tutuklanmış, amca Salim Güran ve Anne Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran'ın da aralarında bulunduğu öğrenilmişti. Anne Yüksel Güran'ın verdiği çelişkili ifadeler dikkatlerden kaçmazken sosyal medyada ise ünlü isimler Narin'in annesi Yüksel Güran'a ateş püskürtmüştü. 

Narin yasak aşk kurbanı oldu! İtirafçı Nevzat Bahtiyar'dan yeni ifade: Katil amcası Salim Güran Narin yasak aşk kurbanı oldu! İtirafçı Nevzat Bahtiyar'dan yeni ifade:... Haberi Görüntüle

GÜLBEN ERGEN'DEN NARİN'İN ANNESİNE SERT SÖZLER

Gülben Ergen'de annenin çelişkili ifadeleri ve amca Salim Güran ile cinsel ilişki yaşadığı ve kızının görmesi sonucu öldürüldüğü iddialarına  ateş püskürttü. 

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen anne Yüksel Güran'ın fotoğrafını paylaşarak, ''Kahpelik iki bacak arasında değil. Beyinde, vicdanda, yürekte. Bu kadının Allah’ı olduğuna inanmıyorum, ama avukatı var. O avukat kimse ona söylesin! Bu kadın artık yetti deyip bir bir doğruları anlatsın!'' dedi.

Sonunda bunu da gördük! Sosyal medyada gündem oldu: İzmir’de bir kişi Atatürk’ün balmumuna şikayette bulundu! Sonunda bunu da gördük! Sosyal medyada gündem oldu: İzmir’de bir... Haberi Görüntüle

'TEZ VAKİTTE KAN KUSSUNLAR''

Gerçeği saklayanlara tepki gösteren Ergen, ''1 aydır kan kustuk! Kızına karşı dürüst ol be kadın! Varsın yan sende, senin gibilerde! Daha ne yanacaksın ki ülke nefret etti senden. Daha nasıl yaşayacaksın bundan sonra! Gerçeği saklayan, susan, gizleyen, yalanla yanıltan, görmezden gelen, suçluları koruyan, adaleti engelleyen kimler varsa tez vakitte kan kussunlar” ifade etti.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading