Yandex Metrica

Sitede Ara

Gülbin Tosun kovuldu mu? Gülbin Tosun NOW TV'de neden yok? Mansur Yavaş hakkında ne dedi?

Gülbin Tosun kovuldu mu? Gülbin Tosun NOW TV'de neden yok? Mansur Yavaş hakkında ne dedi?

Gülbin Tosun kovuldu mu? Gülbin Tosun NOW TV'de neden yok? Mansur Yavaş hakkında ne dedi? NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'a ilişkin sözleri nedeniyle kanalı tarafından hedef tahtasına oturtuldu. Gülbin Tosun'un zorunlu izne çıktığı öğrenildi. Sunucu Mansur Yavaş'ın sokak hayvanlarına yönelik politikasını eleştirerek "bir bardak suya muhtaç olun" dedi. Gülbin Tosun'un NOW TV ile ilişkisinin kesilmesi bekleniyor.

Gündem

27.08.2024, 10:26

NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun geçtiğimiz gün skandal ifadeler kulalnarak ayaklanma tehdidinde bulunmuştu. Tosun'un skandal açıklamalarına tepkiler çığ gibi büyürken bu kez Gülbin Tosun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sert sözlerle eleştirdi. Gülbin Tosun sokak hayvanlarıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın politikasını eleştiren Gülbin Tosun "Başkan siz 'Sokakta köpek olmaz, biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!" dedi.

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistler ortak fikirde birleşti Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistler ortak fikirde birleşti Haberi Görüntüle

GÜLBİN TOSUN KOVULDU MU?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan açıklamalarının ardından kanaldaki görevine son verilen Gülbin Tosun'un zorunlu izne çıkartıldığı öğrenildi. Gülbin Tosun'un ilerleyen günlerde resmi olarak kanalla ilişkisinin kesilmesi bekleniyor. 

Zorunlu izne çıktığını açıklayan Tosun  "Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından bir adım geri yok." dedi.

19 gün sonra acı haber! Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı: Çuvaldan Kur'an-ı Kerim çıktı 19 gün sonra acı haber! Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı:... Haberi Görüntüle

GÜLBİN TOSUN NOW TV HABER'DE NEDEN YOK?

Gülbin Tosun NOW TV'de zorunlu izne çıkartıldı. Sosyal medya üzerinden ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı sert sözlerle eleştiren Gülbin Tosun'un kanalla ilişkisinin kesilmesi bekleniyor.

2024 LGS puanları iptal mi edildi? LGS yerleştirme yeniden mi yapılacak liseler değişecek mi? 2024 LGS puanları iptal mi edildi? LGS yerleştirme yeniden mi... Haberi Görüntüle

GÜLBİN TOSUN MANSUR YAVAŞ İÇİN NE DEDİ?

Sokak köpekleri konusunda Mansur Yavaş'ı eleştiren Tosun paylaşımında "Başkan siz 'Sokakta köpek olmaz, biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!" dedi.

Gülbin Tosun sosyal medya hesabından 'köpek' terörü konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik skandal sözler kullanmıştı. Yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyen Tosun, 'ayaklanma' tehdidi yaparak, "Öldürtmeyeceğiz! Biliyorsunuz değil mi? Dünya tarihinde görülmemiş ayaklanmaya sebep olmayın" sözlerini sarf etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading