Yandex Metrica

Gülbin Tosun neden kovuldu? Gülbin Tosun NOW Haber'de neden yok?

Gülbin Tosun neden kovuldu? Gülbin Tosun NOW Haber'de neden yok?

Gülbin Tosun neden kovuldu? Gülbin Tosun NOW Haber'de neden yok? soruları skça sorulurken beklenen açıklama geldi. Now TV Ana Haber sunucusu Gülbin Tosun geçtiğimiz günlerde zorunlu izne çıkartılmıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın hayvan hakları konusundaki politikasını eleştiren Gülbin Tosun'dan flaş bir paylaşım geldi. Gülbin Tosun kanaldan ayrıldığını açıkladı. 

Gündem

09.09.2024, 15:47

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın soak hayvanları konusunda attığı adımı sert bir dille eleştiren Gülbin Tosun hakkında kanal kararını verdi. Daha önce zorunlu izne çıkartılan Gülbin Tosun'un kanaldaki geleceği belli oldu. Now Ana Haber izleyicileri ise kanalda Gülbin Tosun'u göremeyince Gülbin Tosun neden kovuldu? Gülbin Tosun NOW Haber'de neden yok? sorularını sıkça sormaya başladı. Now TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sokak hayvanları açıklamalarına gösterdiği tepkinin ardından zorunlu izne çıkarılmıştı. Sunucunun kanalla ilişkisi kesildi. Taraflar yollarını ayırdı.

Dün Sivas bugün Tokat! Üst üste trafik kazaları: Ölü ve yaralılar var Dün Sivas bugün Tokat! Üst üste trafik kazaları: Ölü ve... Haberi Görüntüle

GÜLBİN TOSUN NEDEN KOVULDU?

Gülbin Tosun sosyal medya hesabından sokak hayvanlarıyla ilgili politikası nedneiyle Mansur Yavaş'ı sert sözlerle eleştirmişti. Gülbin Tosun “Başkan siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!!!”  demişti. Bu paylaşımın ardından "Vay be ülkenin geldiği hale bak! Konuşan ya içeri alınıyor ya da işinden ediliyor! Muhteşem! Havai fişekleri sonraya saklayın!" yorumunu yapan Gülbin Tosun zorunlu izne çıkartılmıştı. Gülbin Tosun'un kanaldan kovulduğu açıklandı.

Türkiye'nin başka seçenekleri yok değil! Asya basını yazdı: Türkiye'ye karşı yanlış taktik! Türkiye'nin başka seçenekleri yok değil! Asya basını yazdı: Türkiye'ye karşı... Haberi Görüntüle

GÜLBİN TOSUN'DAN AYRILIK AÇIKLAMASI 

Now TV tarafından 1 ay önce zorunlu izne çıkarılan Gülbin Tosun NOW TV'den kovuldu. Gülbin Tosun, "15 yıla yakın çalıştığım Now (Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, destek oldunuz. Bu çok değerliydi. Çalışma hayatımın yarısını kapsayan dönemde, her zaman yanımda olan güzel insan Doğan Şentürk'e ayrıca teşekkür ederim. Ve tabi bundan sonra benim için kendi hayatımla ilgili ayrı bir mücadele başlıyor. Elbette yine ülkemin kalan güzel değerlerine katkı sağlamak için çabalayacağım. Herkese çok sevgi, selam ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Savcılar sordu: Tüm aile bu mesaja açıklık getiremiyor! Kaybolduğu gün yapılan o paylaşım neden sonradan silindi! Savcılar sordu: Tüm aile bu mesaja açıklık getiremiyor! Kaybolduğu gün... Haberi Görüntüle

GÜLBİN TOSUN MANSUR YAVAŞ OLAYI NEDİR?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sokak hayvankarı konusundaki tutumunu eleştiren Gülbin Tosun kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarılmıştı. Tosun "Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından #1adımgeriyok" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading