Yandex Metrica

Sitede Ara

Güldür Güldür İsmail neden yok? İsmail (Alper Kul) programdan ayrıldı mı?

Güldür Güldür İsmail neden yok? İsmail (Alper Kul) programdan ayrıldı mı?

Show TV ekranlarının sevilen programlarından Güldür Güldür Show yeni yayın dönemine başlamak üzere. Kanalın en çok izlenen programlarından biri olan Güldür Güldür Show'da İsmail karakterini canlandıran Alper Kul'un neden programda olmadığı merak konusu oldu. Ekran başındakiler Güldür Güldür İsmail neden yok? İsmail (Alper Kul) programdan ayrıldı mı? sorusuna yanıt arıyor. Peki Güldür Güldür İsmail neden yok? İsmail (Alper Kul) programdan ayrıldı mı?

Gündem

12.09.2024, 12:21

11 sezondur Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Güldür Güldür Show'un yeni sezonu izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Ecem Erkek ve Onur Buldu'nun yeniden kadroda yer alacağı açıklanmıştı. Ancak programda yeni bir kayıp olduğu duyuruldu. İsmail karakteri ile gönüllere taht kuran oyuncu Alper Kul'dan gelen açıklama sevenlerini üzdü.

Yine İstanbul yine ulaşım çilesi: Yolcular metroda kaldı Yine İstanbul yine ulaşım çilesi: Yolcular metroda kaldı Haberi Görüntüle

GÜLDÜR GÜLDÜR İSMAİL NEDEN YOK?

Güldür Güldür Show'da İsmail karakterini canlandıran Alper Kul yeni sezonda olmayacağını duyurdu. Alper Kul Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Affınıza sığınarak, bu seneyi pas geçiyorum." dedi.

Narin'in cesedini dereye gömen itirafçının oğlu konuştu: O insana 'baba' demem Narin'in cesedini dereye gömen itirafçının oğlu konuştu: O insana 'baba'... Haberi Görüntüle

GÜLDÜR GÜLDÜR İSMAİL PROGRAMDAN NEDEN AYRILDI?

Güldür Güldür Show'un yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenirken sevilen oyuncu Alper Kul'un yeni bölümlerde olmayacağı açıklandı. Kul açıklamasında  "Canlarım benim. Alkışınız, eğlenceniz bol olsun. Turneler kolay geçsin, anılar efsanevi olsun. Efendim ben bu sezon Güldür Güldür ailemle birlikte ekranlarınızda olmayacağım. Affınıza sığınarak, bu seneyi pas geçiyorum. Tüm ekibimi ve izleyicilerimizi hasretle, sevgiyle ve hürmetle kucaklıyorum" dedi.

e-Devlet'te yeni hizmet: e-Devlet'te yeni hizmet: "Kolay Adres Sorgulama" başladı Haberi Görüntüle

ALPER KUL KİMDİR?

Kul, 5 Aralık 1975'te İstanbul, Süleymaniye'de dünyaya geldi. 

Indiana Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim gördü.

Şehir Tiyatroları, DOT, IUSB (ABD), BKM gibi oluşumlarda 1994 yılından itibaren oyunculuk yaptı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Broadway geçmişinde sahnelenen en uzun tek kişilik oyun olan Caveman (Mağara Adamı) adlı tiyatro oyununu Türkiye'de ilk kez sahneye taşıdı. 2 Ekim 2009 tarihinde başlayan tek kişilik oyunu bir sezon boyunca BKM'de oynadı. 2010 tarihli kendi yazdığı Babamın Oğlu adlı tek kişilik oyunu 3 yıl boyunca Türkiye ve Avrupa'da sahneledi. 2010 yılında ilk kez sahnelenen AUT tiyatro oyunu ile Yılın Yazarı ödülünü aldı. 2011 yılında yazdığı Barselo adlı tiyatro oyunu tiyatro İkincikat'ta sahnelendi.

2011'de atv'de yayımlanan 5'er Beşer adlı komedi tiyatro programından sonra, 2012 yılında Star TV'de yayımlanan ve bu programın devamı niteliğindeki İnsanlar Alemi ve 2013 yılında yayımlanmaya başlayan Güldür Güldür adlı programların proje tasarımlarını yaptı ve oynadı. Oyunculuk haricinde Dışarıdakiler isimli bir roman yazıp 2021 yılında yayımlamıştır.

18 Aralık 2012 tarihinde İnsanlar Alemi programındaki rol arkadaşı Aylin Kontente ile evlendi. 

2 çocuk babasıdır. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading