Güneri Cıvaoğlu neden öldü, hasta mıydı? Güneri Civaoğlu cenazesi ne zaman, nereye defnedilecek?

Güneri Cıvaoğlu neden öldü, hasta mıydı? Güneri Civaoğlu cenazesi ne zaman, nereye defnedilecek?

Türkiye'nin duayen isimlerinden biri olan Güneri Cıvaoğlu hayata gözlerini yumdu. Güneri Cıvaoğlu bir süredir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu. Peki Güneri Civaoğlu neden öldü, cenaze töreni ne zaman, hasta mesarlığıa defnedilecek?

Gündem

01.10.2024, 08:36

Türkiye'nin yakından tanıdığı gazetecilerden biri olan Güneri Cıvaoğlu tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Güneri Cıvaoğlu bir süredir yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu. 

Avcılar'da dehşete düşüren anlar! Aracıyla önüne gelene çarptı: Çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi! Avcılar'da dehşete düşüren anlar! Aracıyla önüne gelene çarptı: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

GÜNERİ CİVAOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Güneri Cıvaoğlu 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Güneri Cıvaoğlu'nun ölüm haberini  Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir sosyal medya hesabında duyurdu. Şendir 'Güneri ağabeyi kaybettik' mesajını paylaştı.

Cıvaoğlu 3 ay önce bir restoranda düşmüş ve başından yaralanmıştı. Beyninin iki noktasında ödem oluşması ve ince bir kanama tespit edilen Cıvaoğlu'nun tedavisine başlanmıştı. Cıvaoğlu hastanedeki yaşam savaşını kaybetti. 

Son dakika: Boğaz'da büyük tehlike! İki yük gemisi çarpıştı Son dakika: Boğaz'da büyük tehlike! İki yük gemisi çarpıştı Haberi Görüntüle

GÜNERİ CİVAOĞLU CENAZESİ NEREYE DEFNEDİLECEK?

Cıvaoğlu'nun cenaze programına dair detay gelmedi. Cıvaoğlu'nun yarın toprağa verilmesi bekleniyor. 

Çile İstanbul! Mega kentte trafik yolları felç etti: Araçlar ilerlemekte zorluk çekti Çile İstanbul! Mega kentte trafik yolları felç etti: Araçlar ilerlemekte ... Haberi Görüntüle

GÜNERİ CIVAOĞLU KAÇ YAŞINDAYDI?

Nadir Güneri Cıvaoğlu (30 Temmuz 1939'da Ankara'da dünyaya geldi. Cıvaoğlu 85 yaşındaydı.

Avrupa, Türkiye'yi kıskanıyor! AB'nin saçı sakalı ağardı Avrupa, Türkiye'yi kıskanıyor! AB'nin saçı sakalı ağardı Haberi Görüntüle

GÜNERİ CIVAOĞLU KİMDİR?

Nadir Güneri Cıvaoğlu 1939'da doğdu. 

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenciyken çalışmaya başlayan Cıvaoğlu, Akis dergisi ve Yeni İstanbul gazetesinde muhabir olarak gazeteciliğe adım attı.

Türkiye'nin önemli gazetelerinde ve televizyonlarında görev aldı. 

Tercüman gazetesinin genel yayın yönetmenliğini üstlendi. 

1986-1996 yılları arası Sabah gazetesinde köşe yazarı olarak yer aldı. 

Türkiye'nin özel televizyon kanallarından biri olan Show TV'de yöneticilik yaptı. 1996'dan beri Milliyet gazetesinin başyazarıdır.

Bir süre Kanal D'de ana haber bülteninin sunuculuğunu yaptı. Aynı kanalda programlar sundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading