Güneri Civaoğlu'nun eşi Canan Civaoğlu kimdir, aslen nereli?

Güneri Civaoğlu'nun eşi Canan Civaoğlu kimdir, aslen nereli?

Kanser tedavisi gören ünlü gazeteci Güneri Civaoğlu, 85 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü ismin ölümünün ardından Güneri Civaoğlu’nun eşi Canan Civaoğlu gündeme geldi. Peki, Canan Civaoğlu kimdir?

Gündem

01.10.2024, 09:58

Bir süredir Beşiktaş’ta bir hastanede kanser tedavisi gören ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Güneri Civaoğlu, 85 yaşında yaşamını yitirdi. Cıvaoğlu'nun cenazesinin Perşembe günü saat 11.00’da Milliyet Gazetesi’nde düzenlenecek törenin hemen ardından Teşvikiye Camisi'nden kaldırılacağı kaydedildi.

Usta gazeteci, 1969 yılında Canan Civaoğlu ile evlendi.

Canan Civaoğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Şeyda Yılmaz’ın babasıyla telefonda görüştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Şeyda Yılmaz’ın babasıyla telefonda görüştü! Haberi Görüntüle

CANAN CİVAOĞLU KİMDİR?

Güneri Civaoğlu’nun eşi Canan Civaoğlu, Lausanne Üniversitesi'nde hukuk eğitimi alarak 1969-1990 yılları arasında aktif olarak çalışmıştır. Bir dönem Avrupa Konseyi Meclisi Eğitim ve Kültür Komisyonu'ndan sorumlu olarak görev yapan Civaoğlu, 1980 yılında Türkiye'de ilk astroloji dergisi olan Burç’u yayınlayarak bu alanda öncülük etmiştir. 

Canan Civaoğlu aslen İstanbullu olup bir süredir Muğla’da yaşamına devam etmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading