Yandex Metrica

Sitede Ara

Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki konak nerede, hangi ilde? (Alaca Konak)

Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki konak nerede, hangi ilde? (Alaca Konak)

Güzel Aşklar Diyarı Kanal D'nin yeni sezonda en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğinde hayata geçirilen Güzel Aşklar Diyarı konusu ve oyuncu kadrosu ile adından söz ettirmeyi başardı. Dizi çekimlerinin yapıldığı mekanlarla da çok konuşuluyor. Dizide sık sık konak görüntüleri izleyicilere gösteriliyor. Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki konak nerede, hangi ilde? Alaca Konak nerede? soruları ise izleyiciler tarafından soruluyor.

Gündem

20.09.2024, 18:04

Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Güzel Aşklar Diyarı oyuncu kadrosu kadar çekimlerin yapıldığı mekanla da adından söz ettiriyor. Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı, Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Dizide sık sık izleyicilere konaklar gösteriliyor. İzleyiciler ise Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki konak nerede, hangi ilde? Alaca Konak nerede? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak,... Haberi Görüntüle

GÜZEL AŞKLAR DİYARI DİZİSİNDE KONAK NEREDE?

Alaca Konağı’nın ihtişamını izleyicilere gösteriliyor. Dizinin çekimleri, Kapadokya’nın eşsiz doğasında ve konaklarında yapılıyor. Ayrıca dizi İstanbul, İzmir gibi yerlerde de çekildi. Güzel Aşklar Diyarı dizisinin ana çekim noktları arasında Karadeniz Bölgesi ve Diyarbakır’da yer alıyor.  Güzel Aşklar Diyarı hikayesi ile olduğu kadar mekanları ile de adından söz ettirecek.

Rahmi Doğan kimdir? Sakarya Valisi nereli, kaç yaşında? Rahmi Doğan kimdir? Sakarya Valisi nereli, kaç yaşında? Haberi Görüntüle

GÜZEL AŞKLAR DİYARI OYUNCULARI KİM?

Nilsu Berfin Aktaş ve Caner Topçu oldu. Topçu dizide Arhan, Aktaş ise Zeynep karakterini oynayacak. Merakla beklenen dizinin kadrosunda Halil Ergün, Meltem Cumbul, Berkan Şal, Melis Birkan, Özgür Emre Yıldırım ve Ege Kökenli yer alıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading