Yandex Metrica

Güzellik kraliçesinin korkunç ölümü! Babası çöp poşetinde buldu

Güzellik kraliçesinin korkunç ölümü! Babası çöp poşetinde buldu

Eski güzellik kraliçesi, geçtiğimiz haftalarda eşi tarafından korkunç bir şekilde öldürülmüştü. Hatta 41 yaşındaki eş Thomas, eşinin cansız bedenini püre haline getirdiğini itiraf etmişti. Soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıkarken zavallı kadının babası tüyler ürperten görüntü ile karşı karşıya kaldı.

Gündem

17.09.2024, 16:05

 38 yaşındaki Kristina Joksimovic, 2003'te Miss Northwest Switzerland yarışmasını kazanmıştı ve 2008 yılında da Miis witzerland yarışmasında finalist olmuştu. 2 çocuk annesi Kristina babası, çocukları yan odada oynarken çöp kutusunda kızının kesik kafasını buldu.

İsviçre'nin Basel şehri yakınlarındaki evinde otopsi raporuna göre boğularak öldürülen Kristina'nın vahşice parçalanıp daha sonra blender ile 'püre haline getirildiği belirtildi. Korkunç cinayetin perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı.

PKK'yı ininde vurmaya devam! Gara ve Hakurk'ta PKK temizliği: Çok sayıda terörist öldürüldü! PKK'yı ininde vurmaya devam! Gara ve Hakurk'ta PKK temizliği: Çok... Haberi Görüntüle

KREŞTEN TELEFONUYLA HAREKETE GEÇTİLER

13 Şubat sabahı Kristina'nın anne ve babası, torunlarının gittiği kreşin kendileriyle iletişime geçip Kristina'nın çocuklarını almaya gelmediğini söylemesının ardından korkuya kapıldı. 

Kızları için daha çok endişelene aile, kocasıyla iletime geçti. Ancak o da eşinin nerede olduğunu bilmediğini söylemişti. 

Thomas onlara eşinin yerini bilmediğini ve 'bazen öylece çıkıp gittiğini' söyledi. Böylece babası eve gelerek mülkü aramaya karar verdi.

Sevda 3 gün boyunca kayıptı! İfadesi alınan 13 yaşındaki kız çocuğundan babasıyla ilgili şoke eden iddia! Sevda 3 gün boyunca kayıptı! İfadesi alınan 13 yaşındaki kız... Haberi Görüntüle

ÇÖP POŞETİNE KIZININ KESİK BAŞINI BULDU

İngiliz medyasına konuşan aile dostu,  Thomas saatlerce hiçbir şey olmamış gibi davrandı, eşinin babasıyla sohbet etti ve çocukları yataklarına yatırmadan önce herkese akşam yemeği hazırladı.

Vahşiçe öldürülen kızın babası bu arama sırasında kızının sarı saçlarının bir çöp poşetinin içinden görülebildiğini ve zavallı babanın kızının katledilişini böyle keşfettiğini kaydetti.

Dolar kurundaki baskı devam ediyor! İşte 17 Eylül 2024 güncel dolar, euro fiyatları Dolar kurundaki baskı devam ediyor! İşte 17 Eylül 2024 güncel... Haberi Görüntüle

ÇIĞLIKLARLA YOLA KOŞTU

Odadan 'çığlık atarak' kaçtı ve yoldan geçen birinden polise haber vermesini istedi, bu da damadının tutuklanmasına yol açtı.

Ekrem İmamoğlu usûlsüz diploma iddiasına dava açamıyor: Girne'den İstanbul'a nasıl geldi? Ekrem İmamoğlu usûlsüz diploma iddiasına dava açamıyor: Girne'den İstanbul'a nasıl... Haberi Görüntüle

ÖLÜMÜYLE İLGİLİ KORKUNÇ DETAY

İsviçre medyası FM1 Today, 'otopsi raporuna göre,  cesedin çamaşır odasında testere, bıçak ve maka ile parçalandığını' bildirdi. 

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu neden yok, ayrıldı mı? Oktay Kaynarca mı sunacak? Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu neden yok, ayrıldı mı?... Haberi Görüntüle

SADİST-SOSYOPAT

Otopsi ölüm nedeninin boğulma olduğunu gösterdi, ayrıca künt travmasına dair belirtiler de vardı. Cani koca eşini öldürdüğünü itiraf ettikten sonra Federal Mahkeme tarafından gözaltından serbest bırakılma başvurusu reddedildi.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading