Yandex Metrica

Sitede Ara

Haftalarca takip edip pusu kurdu! Küçük çocuğa mermi yağdırdı!

Haftalarca takip edip pusu kurdu! Küçük çocuğa mermi yağdırdı!

İstanbul Esenler'de bir kişi husumetlisiyle alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. alacaklı kişi bir hafta boyunca düşündü ve evinin önüne pusu kurdu. Ancak saldırgan husumetlisini kurşun yağmuruna tutarken bir çocuğa kurşun isabet etti ve çocuk ağır yaralandı.

Gündem

21.07.2024, 16:43

Olay İstanbul Esenler'de Menderes Mahallesi'nde meydana geldi. Alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı husumetlisiyle kanlı bıçaklı oldu.

7 Eylül Aydın Funda Arar konseri saat kaçta? Aydın Funda Arar konseri nerede, ücretsiz mi? 7 Eylül Aydın Funda Arar konseri saat kaçta? Aydın Funda... Haberi Görüntüle

HAFTALARCA PUSU KURUP BEKLEDİ

Husumetlisini bir hafta boyunca takip etti ve evinin önüne pusu kurdu. Saldırgan husumetlisinin aracına binmeye çalışırken kurşunların hedefi oldu.

Şüpheli silahından çıkan kurşunlar sırasında sokakta bulunan Muhammed isimli çocuğa isabet etti. Bölgeye ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans geldi. İhbar üzerine güvenlik önlemi alındı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Muhammet E'nin olay yerinde ilk müdahalesinin yapılmasının ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Çivi çakılamaz denilen Boğaz'a kaçak villa skandalında flaş karar Çivi çakılamaz denilen Boğaz'a kaçak villa skandalında flaş karar Haberi Görüntüle

KÜÇÜK ÇOCUK TEDAVİ ALTINDA

Olayı gören komşu Ahmet Gültekin ise  "Alacak verecek meselesiymiş sanırım. Rastgele ateş edilmiş, bir tane küçük çocuğa denk gelmiş. Şu anda hastaneye kaldırmışlar kendisini."  dedi.

Bir diğer görgü tanığı Rıfat Taşağan ise "Burada çatışma olmuş, geldim ki polisler gelmiş. Saldırı esnasında sokakta bulunan bir çocuk yaralanmış. Hastanede, akıbetinin ne olduğunu bilmiyoruz." dedi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading