Yandex Metrica

Hakan Fidan'dan kritik zirve! Lübnanlı mevkidaşı Bouhabib ile görüştü

Hakan Fidan'dan kritik zirve! Lübnanlı mevkidaşı Bouhabib ile görüştü

Lübnan Dışişleri ve Göçmenler Bakanı Abdallah Bouhabib ile kritik bir görüşme gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bölgedeki son gelişmeleri ele aldı.

Gündem

25.09.2024, 18:13

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Lübnan Dışişleri ve Göçmenler Bakanı Bouhabib ile bir görüşme gerçekleştirildiğini duyuran Bakanlık kaynakları görüşmenin detaylarını aktardı.

Exxen ve ExxenSpor fiyatlarına zam geldi mi? Exxen üyelik paketleri ne kadar oldu?  İşte güncel fiyatlar... Exxen ve ExxenSpor fiyatlarına zam geldi mi? Exxen üyelik paketleri... Haberi Görüntüle

İLAÇ YARDIMI İÇİN TEŞEKKÜR

Bakan Fidan'a Lübnan'daki durumla ilgili bilgi veren Bouhabib, bu sabah Türkiye tarafından gönderilen ilaç yardımı için teşekkür etti.

HDP/DEM'li Garo Paylan'ın Zengezur alerjisi: Koridor açılırsa Turan yolu olur, bu da sonumuz olur HDP/DEM'li Garo Paylan'ın Zengezur alerjisi: Koridor açılırsa Turan yolu olur,... Haberi Görüntüle

İSRAİL BÖLGEYİ KAOSA SÜRÜKLÜYOR

İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırısının kabul edilemez olduğunu belirten Fidan ise, İsrail'in bölgeyi bir kaosa sürüklemek istediğini söyledi. Türkiye'nin Lübnan'ın yanında olduğunu belirten Fidan, uluslararası toplumun birlik içinde hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading