Yandex Metrica

Hakiki Koç Turizm iflas mı etti? Hakiki Koç Turizm bilet para iadesi yapılacak mı?

Hakiki Koç Turizm iflas mı etti? Hakiki Koç Turizm bilet para iadesi yapılacak mı?

Hakiki Koç Turizm iflas mı etti? Türkiye'nin köklü taşımacılık firmalarından birisi daha iflas etti. 63 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren otobüs taşımacılığı firması Hakiki Koç Turizm sektörden çekilme kararı aldı. Peki Hakiki Koç Turizm bilet para iadesi yapılacak mı? Ekonomik açıdan oldukça zor günler geçiren firmanın iflası yüzlerce kişinin de işsiz kalması anlamına geliyor. 

Gündem

16.09.2024, 09:59

Türkiye'nin köklü turizm firmlarından biri olan Hakiki Kuç Turizm iflas etti. 63 yıldır Türkiye'nin her bir köşesine otobüs taşımacılığı yapan firma yaşadığı ekonomik sorunların altından kalkamadı ve sektörden çekilme kararı aldı. Hakiki Koç Turizm, 63 yıllık faaliyetinin ardından iflas etti.1963 yılında İzmir merkezli olarak kurulan Hakiki Koç Turizm bir dönem sektörün yıldız firmalarından biriydi. Hem yurtiçi hem de uluslararası seferler düzenleyerek taşımacılık sektöründe önemli bir yer edinmişti.

Coca Cola'nın adı değişti mi? Coca Cola'nın adı ne oldu? Coca Cola'nın adı değişti mi? Coca Cola'nın adı ne oldu? Haberi Görüntüle

HAKİKİ KOÇ TURİZM İFLAS MI ETTİ?

63 yıldır faaliyette bulunan Türkiye'nin en köklü otobüs taşımacılığı firmlarından biri olan Koç Turizm iflas etti. Yaşadığı ekonomik sorunlara daha fazla dayanamayan firma iflasını duyurdu. 

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyede eli kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı! Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyede eli kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı! Haberi Görüntüle

SEFERLERİ ANİDEN DURDU!

Hakiki Koç Turizm’in iflas kararyla birlikte firmanın  tüm otobüs seferleri durdurulurken, yüzlerce çalışan da işsiz kaldı. Firmanın web sitesinin kapanmasıyla birlikte hizmetlere ani bir şekilde son verildi. Hakiki Koç Turizm'den bilet alanlar ise para iadesinin yapılıp yapılmayacağı sorusuna yanıt amaraya başladı. 

6 Eylül metrobüs neden gelmiyor? Metrobüs arıza mı, kaza mı yaptı? 6 Eylül metrobüs neden gelmiyor? Metrobüs arıza mı, kaza mı... Haberi Görüntüle

HAKİKİ KOÇ TURİZM NEDEN İFLAS ETTİ?

Hakiki Koç Turizm, kurucusu Mehmet Niyazoğlu'nun vefatından sonra yönetimsel sorunlar yaşamaya başladı. 

Firmaya ait ilk filo dört adet 1960 model Mercedes otobüsten oluşuyordu. İzmir'den başlayarak İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir gibi büyük şehirlere kadar geniş bir alanda hizmet veren Hakiki Koç, zamanla uluslararası seferlerle de büyüdü. Yunanistan, Bulgaristan, Almanya ve Belçika gibi ülkelerle başlayan uluslararası taşımacılık hizmetleri, firmanın sınır ötesi başarısını gösterdi. Ayrıca, 1968-1978 yılları arasında Suudi Arabistan'a Hac seferleri düzenleyerek uluslararası alanda da hizmet ağını genişletti. Hakiki Koç Turizm'in iflası, Türkiye'nin taşımacılık sektöründe uzun bir dönemin sonunu getirdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading