Yandex Metrica

Hakkari'de terör örgütü PKK'ya darbe: Geri döndüklerinde hiçbir şey bulamayacaklar

Hakkari'de terör örgütü PKK'ya darbe: Geri döndüklerinde hiçbir şey bulamayacaklar

Terörle mücadele aralıksız devam ediyor. Gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında düzenlenen operasyonlar başta PKK olmak üzere terör örgütlerinin eylem gücünü yok ediyor. Bu operasyonlardan biri de Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde düzenlendi. Operasyonda terör örgütü PKK'ya ait silah, mühimmat ve patlayıcı düzenekleri ele geçirildi.

Gündem

04.09.2024, 10:48

Türkiye, terör ve teröristlerle olan mücadelesini sürdürüyor. Bunun için sadece yurt içinde değil yurt dışında da operasyonlar düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütlerinin hareket kabiliyetini iyice kısıtladı. Yurt dışında ABD'nin silahlarıyla desteklenen PKK, Türk ordusunun yaptığı başarılı operasyonlarla iyice geri çekilmiş ve önceden hüküm sürdüğü sahaları kaybetmiş durumda.

Son dakika... Dışişleri'nden İsrailli küstah bakan Katz'a cevap: 'Adı geçen şahsın soykırımcı Netanyahu hükümetinde dahi itibarı bulunmamaktadır' Son dakika... Dışişleri'nden İsrailli küstah bakan Katz'a cevap: 'Adı geçen... Haberi Görüntüle

EYLEM DÜZENLEYECEK GÜÇLERİ KALMADI

Yurt içinde örgüte katılımın da sıfırlanmasıyla insan gücü bakımından yokları oynayan terör örgütü, eylem düzenleyecek gücü kendinde bulamıyor. Bu çerçevede saklandıları mağaralardan kafalarını çıkaramayan teröristler, sakladıkları malzemeleri de kullanamadan etkisiz hale getiriliyor. Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada İl Jandarma Komutanlığı ekipleri dün Şemdinli ilçesi kırsalında "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sacit Olcay Kabaklıoğlu (2024-250) Operasyonu" düzenledi.

Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık bebeği babasız bıraktılar: O anları kameraya aldılar Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık... Haberi Görüntüle

SİLAHLAR VE PATLAYICI DÜZENEKLERİ ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda tespit edilen mağara ve sığınağa gizlenmiş yaşam malzemeleri, silahlar ve patlayıcı düzenekleri bulundu.

İşte bulunan malzemeler:

35 adet büyük tüp, 

1 adet uçaksavar namlusu, 

1303 adet uçaksavar mühimmatı, 

12 adet el yapımı patlayıcı düzeneği, 

1adet uçaksavar silahı, 

5 adet AK-47 piyade tüfeği, 

Bu silaha ait 30 şarjör, 

1 adet av tüfeği, 

17 adet el bombası, 

1 adet kürek, el dürbünü, silah üstü dürbün ve akü.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading