Haliç Köprüsü açıldı mı? Metrobüs yolu yapıldı mı?

Haliç Köprüsü açıldı mı? Metrobüs yolu yapıldı mı?

İstanbul trafiğini etkileyen çalışma beklenenden daha erken bitirildi. 3 Temmuz'da başlayan Haliç Köprüsü'nün metrobüs yolundaki asfalt yenileme çalışması dün gece saatlerinde tamamlandı. Peki Haliç Köprüsü açıldı mı? Metrobüs yolu yapıldı mı?

Gündem

06.07.2024, 14:14

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yol yenileme çalışamları kapsamında Haliç Köprüsü'nün orta şeridi Kadıköy köyü araç trafiğine kapatılmıştı. İBB tarafından 3 Temmuz Çarşamba günü başlatılan çalışma beklenenden daha erken tamamlandı. 

Son dakika: 6 Şubat felaketinde 96 kişiye mezar olmuştu: O apartmanın müteahhidi müebbet hapse çarptırıldı Son dakika: 6 Şubat felaketinde 96 kişiye mezar olmuştu: O... Haberi Görüntüle

HALİÇ KÖPRÜSÜ AÇILDI MI?

İBB'den yapılan açıklamaya göre, İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Haliç Köprüsü'ndeki metrobüs yolunda asfalt yenileme çalışması yaptı. Çalışma 3 Temmuz'da başladı ve 8 Temmuz'da biteceği açıklanmıştı. Çalışmalar beklenenden daha erken bitti. Çalışma süresince trafiğe kapatılan D-100 Karayolu Haliç orta köprüsü Kadıköy istikameti saat 01.00 itibarıyla yeniden açıldı.

Kürdistan'a bekleriz demişti! Fenerbahçe'nin kongre üyesi Arda İlaldı için verdiği karar şaşırttı! Kürdistan'a bekleriz demişti! Fenerbahçe'nin kongre üyesi Arda İlaldı için verdiği... Haberi Görüntüle

HALİÇ KÖPRÜSÜ METROBÜS YOLU YAPILDI MI?

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan yol yenileme çalışması tamamlandı. D-100 Karayolu Haliç orta köprüsü Kadıköy istikameti de saat 01.00 itibarıyla yeniden açıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading