Yandex Metrica

Halil Ergün nasıl zayıfladı? Diyet mi yaptı ameliyat mı oldu?

Halil Ergün nasıl zayıfladı? Diyet mi yaptı ameliyat mı oldu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı adlı dizide Hakim rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Halil Ergün oldukça zayıflamış haliyle herkesi şaşırttı. Fazla kilolarıyla yıllardır başı dertte olan Halil Ergün'ün nasıl zayıfladığı merak konusu oldu. Ekran başındakiler Halil Ergün nasıl zayıfladı, diyet mi yaptı ameliyat mı oldu? sorusunu sorarken usta isimden açıklama geldi. Ergün mide küçültme ameliyatı olmadığını sağlıklı beslenme ile kilo verdiğini açıkladı.

Gündem

26.09.2024, 12:54

Yaprak Dökümü dizisindeki ''Ali Rıza'' karakteri ile yeni neslin hafızasında yer edinen Halil Ergün fazla kilolarından kurtulmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ''Güzel Aşklar Diyarı'' dizisindeki görüntüsü oldukça çok konuşulan Halil Ergün 45 kilo verdi. Oldukça zayıflamış görülen Halil Ergün'ü tanımakta güçlük çekti. 

Asım Pars kimdir, neden öldü? Eski milli basketbolcu Asım Pars ölü bulundu! Asım Pars kimdir, neden öldü? Eski milli basketbolcu Asım Pars... Haberi Görüntüle

HALİL ERGÜN NASIL ZAYIFLADI?

Halil Ergün zayıflama aşamasını anlattı. Akıllara ilk gelen şey mide küçültme ameliyatı oluyor ancak Halil Ergün diyet ve sağlıklı beslenme ile kilo verdiğini duyurdu. Halil Ergün herhangi bir cerrahi müdahale olmadan kilo verdiğini açıkladı. 45 kilo veren ünlü oyuncu sağlıklı beslenme ile kilo verdiğini açıkladı. Fazla kilo sorunu olanlar öncelikle doktorlarına danışarak kendileri için uygun olan kilo yöntemini doktor tavsiyesi ile belirlemesi öneriliyor.

Son dakika: Bursa'da eğitim uçağı düştü! İki pilottan acı haber Son dakika: Bursa'da eğitim uçağı düştü! İki pilottan acı haber Haberi Görüntüle

HALİL ERGÜN MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI MI OLDU?

Ünlü isim ameliyat olmadan diyet ve sağlıklı beslenme ile kilo verdiğini açıkladı. Usta oyuncu, mide küçültme ameliyatı geçirmediğini ve sadece beslenmesine dikkat ederek 45 kilo verdiğini belirtti.

Halil Ergün açıklamasında  ''Sabah, bir kaseye 4-5 kaşık yoğurt, biraz kivi ya da avokado doğruyorum. Bir kaşık yulaf ezmesi ve bir tatlı kaşığı bala; tarçın, çörek otu, keten tohumunu koyup karıştırıyorum. Her gün bir yumurta kesinlikle tüketiyorum. Ekmek hiç yemiyorum. Akşamları da kuru fasulye, mercimek gibi bakliyatlar tüketiyorum, bu besinler kilo yapmıyor. Üstelik et ya da tavuk da koyabiliyorsun.'' dedi.

Ertelenen Galatasaray-Gaziantep maçında yeni transferler oynamayacak mı? Osimhen, Sallai ve Ismail Jakobs yok mu? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep maçında yeni transferler oynamayacak mı? Osimhen, Sallai ve... Haberi Görüntüle

KAFANIZA GÖRE DİYET YAPANLAR DİKKAT!

Diyet ve sporla kilo vermek isteyenler öncelikle bu konuda uzaman bir hekime başvurmaları gereklidir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading