Halk otobüsünde dehşet: Onlarca kişinin gözü önünde boğazını kesip katletti

Kocaeli Karamürsel’de bir şahıs husumetlisi olduğu iddia edilen 29 yaşındaki Enes Yiğit Toraman'a minibüste arkadan saldırarak boğazını kesti. Yolcuların gözü önünde bıçaklı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti.

Gündem

10.10.2024, 10:36

Türkiye, İstanbul Fatih'te 19 yaşında olan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i öldürdükten sonra intihar eden Semih Çelik’in vahşice işlediği cinayeti konuşurken bir vahşet haberi de Kocaeli'nden geldi.

Kan donduran olay dün akşam saatlerinde Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde meydana geldi.

29 yaşındaki Enes Yiğit Toraman, Karamürsel Otogarı'ndan İzmit'e giden özel halk otobüsüne bindi. Toraman, 4 Temmuz Mahallesi'nde otobüse binen ve husumetlisi olduğu öğrenilen 39 yaşındaki V.A. tarafından boğazı kesildi.

Kirli algı oyunu! Milli Eğitim Bakanlığı Kirli algı oyunu! Milli Eğitim Bakanlığı "okullarda temizlik hizmetleri" ile... Haberi Görüntüle

BOĞAZI KESİLDİ HAYATINI KAYBETTİ

Onlarca kişinin gözleri önünde saldırıya uğrayan Enes Yiğit Toraman, olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Husumetlisi tarafından boğazı kesilen ve kanlar içinde yere yığılan Enes Yiğt Toraman, müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşam mücadelesini kaybetti.

İsrail dostu markanın açılışına katılan belediye başkanından tepki çeken savunma: Yemek yemedim sadece kurdele kestim İsrail dostu markanın açılışına katılan belediye başkanından tepki çeken savunma:... Haberi Görüntüle

SALDIRGAN YAKALANDI

Polis olay yerinden kaçan şüpheliyi başka bir özel halk otobüsünde kıskıvrak yakaladı emniyere götürdü. Bıçaklı saldırı otobüsün güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi. Görüntülerde durakta otobüse binen kişinin arkaya doğru ilerleyip Toraman'a bıçakla saldırdığı anlar ve otobüsteki yolcuların araçta yaşadığı panik yer alıyor.

Otobüsün güvenlik kameralarınca anbean kaydedilen görüntü sosyal medyada hızlıca yayıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading