Halk TV yayınında Murat Kurum'a teşekkür! Muhalefetin engelleniyoruz yalanı yine suya düştü

6 Şubat asrın felaketinde büyük yıkım yaşayan illerin başında yer alan Adıyaman'ın Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, katıldığı Halk TV yayınında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a şehre yönelik çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Gündem

18.10.2024, 15:52

İsmail Küçükkaya'nın sunduğu sabah programında Halk TV'ye konuşan Adıyaman'ın Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, şehrin sorunlarını ve çalışmalarını anlattı. 

Tutdere, depremden sonraki yaraların sarılması sürecindeki katkıları dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a da teşekkür etti.

Yenikapı Trabzon Günleri 2024 ne zaman? Trabzon Tanıtım Günü ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek? Yenikapı Trabzon Günleri 2024 ne zaman? Trabzon Tanıtım Günü ne... Haberi Görüntüle

MURAT KURUM SAĞ OLSUN

Sözlerine devam eden Tutdere, Kurum'un, çalışmalar kapsamında şehre sık sık geldiğini ve ilgili toplantılara kendisini de davet ettiğini belirterek, "Murat Kurum da sağ olsun geldi Adıyaman'a ve buradaki toplantılarına bizi de davet ediyor, biz de katılıyoruz." dedi.

Orada da biz şehrimizin ve belediyemizin taleplerini iletiyoruz diyen Tutdere, "İçme suyuna ilişkin geçen haftalarda önemli bir toplantımız oldu. O sorunu da inşallah bakanlığımızın desteğiyle tarihe gömeceğiz. Bu kentte hep beraber güzel şeyleri yapacağız". ifadelerini kullandı.

Köftesinden domuz eti çıkan Köfteci Yusuf'ta hijyen skandalı: Her yer pislik içinde Köftesinden domuz eti çıkan Köfteci Yusuf'ta hijyen skandalı: Her yer... Haberi Görüntüle

ENGELLİYORUZ YALANI YİNE SUYA DÜŞTÜ

CHP'li belediyelerin "Bakanlıktan destek alamıyoruz" "engelliyoruz" yalannı Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'nın açıklamaları ile birlikte bir kez daha suya düştü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading