Yandex Metrica

Sitede Ara

Haluk Levent'in hastalığı ne? Haluk Levent neden tedavi görüyor?

Haluk Levent'in hastalığı ne? Haluk Levent neden tedavi görüyor?

Ülü şarkıcı ve aynı zamanda AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sevenlerini üzdü. Haluk Levent sağlık sorunları nedeniyle sosyal medyaya ara vereceğini duyrdu. Ünlü şarkıcının sevenleri ise Haluk Levent'in hastalığı ne? Haluk Levent neden tedavi görüyor? sorularına yanıt aramaya başladı.

Gündem

31.08.2024, 17:36

Şarkıcı Haluk Levent konser maratonuna devam ederken bir yandan da Ahbap Derneği Başkanı olarak çalışmalarına devam ediyor. Haluk Levent sosyal medya platformundan yaptığı açıklama ile sağlık sorunları yaşadığını ve sosyal medyaya ara vermek zorunda olduğuınu açıkladı.

Hedef 15 milyar dolar: Türkiye ile Mısır arasında anlaşmalar imzalandı Hedef 15 milyar dolar: Türkiye ile Mısır arasında anlaşmalar imzalandı Haberi Görüntüle

HALUK LEVENT'İN HASTALIĞI NE?

Haluk Levent, sağlık sorunları nedeniyle sosyal medyaya ara verdiğini açıkladı.  Haluk Levent X hesabından yaptığı açıklamasında "Geçen yıl 24 Mayıs günü kan değerlerimi ölçtürmüştüm hastanede. Çünkü çok şikâyetim vardı. Açlık kan şekeri; 341, Hba1c; 13.5 çıkmıştı. Evet, yanlış görmüyorsunuz. Maalesef öyleydi. Bir yıldır sağlıklı beslenme ve full spor sonucunda değerler bayağı düştü ama yeterli değil." dedi. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi paylaşımı: 'İsrail barbarlığını lanetliyorum' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi paylaşımı: 'İsrail barbarlığını... Haberi Görüntüle

HALUK LEVENT NEDEN TEDAVİ GÖRÜYOR?

Levent paylaşımının devamında "Çünkü spor da yapsan sağlıklı da beslensen eğer hayatında stres varsa şekeri tetiklediğini söyledi doktorlarım. Ve bugün uzun toplantılar sonucu kararlar aldık. Bir müddet sosyal medyadan da uzak durmamı söylediler. Evet, sosyal medyanın da bende stres oluşturduğunu düşünmüşler. (Doğru düşünmüşler)" dedi.  Haluk Levent'in korkulacak bir sağlık sorunu olmadığı ancak stresten uzak kalması gerektiği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading