Hamile eşini demir sopayla öldüresiye dövmüştü! İnfial yaratan olayla ilgili flaş tahliye

Manisa'da birlikte yaşadığı hamile kadını demir sopayla öldüresiye döven ve bir anda Türkiye'nin konuştuğu isim haline gelen cani koca, hapse girdikten 2 ay sonra adli kontrolle tahliye edildi.

Gündem

18.10.2024, 15:12

Ağustos ayında Manisa'da hamile kadına demir sopayla öldüresiye dayak infial yaratmış, Türkiye günlerce bu olayı konuşmuştu. Manisa'da 37 yaşındaki Yılmaz Akman, dini nikahla birlikte yaşadığı 19 yaşındaki Sude Naz A.’yı sokak ortasında demir sopayla öldüresiye dövmüştü. Çevredekilerin linç girişiminde bulunduğu Yılmaz Akman’ı polis kurtarmıştı.

Bahçeli: Devlet, terör örgütü ile masaya oturmaz Bahçeli: Devlet, terör örgütü ile masaya oturmaz Haberi Görüntüle

DEMİR SOPAYLA ÖLDÜRESİYE DAYAK

Yılmaz Akman isimli zorba köye gitmeye ikna edemediği, dini nikahla birlikte yaşadığı Sude Naz A.’yı bir anda sokak ortasında dövmeye başladı. Yılmaz Akman, yumruk darbeleriyle Sude Naz A.’yı yere serdi. Kadın düşmanı, yerdeki dini nikahlı eşine defalarca vurdu ve demir sopayla dövdü. O anlara çiftin 3 yaşındaki oğlu da şahit oldu. Çevredekiler ise olayı seyretmekle yetindi. 

DMM'den 'domuz eti ithalatı' iddialarına ilişkin açıklama: 'İddialar külliyen yalandır' DMM'den 'domuz eti ithalatı' iddialarına ilişkin açıklama: 'İddialar külliyen yalandır' Haberi Görüntüle

CANİ KOCA HAPSİ BOYLADI

Daha sonra çevredeki bir kişi eşini demir sopayla döven Yılmaz Akman'a müdahale etti. Bu sırada esnaf da bu kişiye destek verip, genç kadını cani adamın elinden zor da olsa kurtarmayı başardı. Ardından çevredekiler, Yılmaz Akman'ı dövmeye başladı. İhbarın ardından bölgeye sevk edilen polis ekipleri, kalabalığın elinden Yılmaz Akman'ı kurtardı ve emniyete götürdü. Yılmaz Akman, gözaltına alındı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Akman, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sude Naz A. ile çocuğunun durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Konu ile ilgili Manisa Valiliği’nden yapılan açıklamada Sude Naz A. için koruma kararı alındığını duyuruldu. Yılmaz Akman'ın 18 suç kaydı olduğu öğrenildi.

MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın canlı bombası yok edildi MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın canlı bombası yok edildi Haberi Görüntüle

İKİ SUÇTAN AÇILAN DAVA BUGÜN GÖRÜLDÜ

Türkiye'nin günlerce konuştuğu cani koca Yılmaz Akman hakkında 'Kasten yaralama' ve 'Alenen hakaret' suçlarından dava açıldı. Akhisar 4. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ikinci duruşması bugün görüldü. Sanık Akman, duruşmaya tutuklu bulunduğu Eskişehir'deki cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Şikayetçi Sude Naz Atak ile avukatları Meray Mollaibrahimoğlu Eraslan ve Çağla Özer Turan ve tanıklar Ömer Faruk Babalı, Erkan Çiftçi ve Mehmet Akman ise salondaki yerini aldı.

Olaya tanıklık eden esnaf Ömer Faruk Babalı duruşmada verdiği ifadede şunları anlattı;

"Kavga ettiklerini görünce sopayla ayırmaya çalıştım. Yılmaz Akman da sopayı elimden alarak kadına vurmaya başladı. İkisini de tanımıyorum. Herhangi bir hakaret ettiğini duymadım. Kadının 'Hamileyim' diye bağırdığını duydum. Fakat yerde kendini savunma fırsatı olmadı"

Oktay Kaynarca'dan şok açıklamalar! Kurtlar Vadisi itirafı geldi: İşte hangi diziyle bağlantılı olduğunu açıkladı? Oktay Kaynarca'dan şok açıklamalar! Kurtlar Vadisi itirafı geldi: İşte hangi... Haberi Görüntüle

''YERİMDEN KALKAMADIĞIM İÇİN MÜDAHALE EDEMEDİM''

Olayın yaşandığı gün sandalyede oturan Erkan Çiftçi isimli vatandaş ise "Olaydan kısa bir süre önce kaza geçirdim, belimde kırık vardı. Her gün hava almak için çocuklarım beni çay ocağına götürür. Bir kadın sesi duydum. Küfrediyordu. Sonra kadının bize doğru koştuğunu gördüm. 'Yardım edin, yardım edin' diyerek bize doğru koşuyordu. Esnaf arkadaşa 'İçeri girin' dediğimde, kadın yerdeydi ve Yılmaz'ın ise vurduğunu gördüm. Sonra esnafın biri, sopayla ayırmaya çalıştı. O sırada Yılmaz sopayı alarak vurmaya başladı. Yılmaz vururken 'Yeter artık çocuğa yaptıkların' diyordu. Çocukta ağlıyordu. Yerimden kalkamadığım için müdahale edemedim. Sude Naz kendini korumaya çalıştı ama şansı olmadı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü, yalaka dediler! Ünlü şarkıcı Hande Yener'den eleştirilere sert tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü, yalaka dediler! Ünlü şarkıcı Hande Yener'den eleştirilere... Haberi Görüntüle

AĞABEY KONUŞTU: TARTIŞMA OTOMOBİLİMDE BAŞLADI

Yılmaz Akman'ın ağabeyi Mehmet Akman ise "Olay günü ikisi de benim aracımdaydı. Sude Naz ile birlikte Yılmaz otomobile bindi, köye gidecektik. Sude gelmek istemeyince tartışmaya başladılar. Sude ve çocuğu indirdim. Yılmaz otomobildeydi. İlerleyince Yılmaz çocuğun ağladığını görüp, dayamadı ve o da otomobilden indi. Devam ettim ondan sonrasını bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Yenikapı Trabzon Günleri 2024 ne zaman? Trabzon Tanıtım Günü ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek? Yenikapı Trabzon Günleri 2024 ne zaman? Trabzon Tanıtım Günü ne... Haberi Görüntüle

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA TAHLİYE EDİLDİ

Tanık beyanlarının ardından duruşma savcısı mütalaasını sundu. Savcı, sanık Yılmaz Akman'ın 'Kasten yaralama' ve 'Alenen hakaret' suçlarından cezalandırılmasını istedi. Mütalaaya karşı savunmasını yapan sanık Yılmaz Akman işlediği suça itiraz etmediğini, Sude Naz Atak'ın sürekli darbettiğini, çocuğunun korktuğunu, buna tepki olarak alkolün de etkisiyle suçu işlediğini belirtti. Mütalaaya karşı savunmanın alınmasının ardından hakim, kararını açıklayıp, sanık Akman'ı 'Alenen hakaret' suçundan 9 ay 15 gün, 'Kasten yaralama' suçundan 15 ay hapisle cezalandırılmasına ve adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi.

PKK’nın istismar hücresi çökertildi! Muhtaç çocukları kullanarak ögüte para aktardılar! PKK’nın istismar hücresi çökertildi! Muhtaç çocukları kullanarak ögüte para aktardılar! Haberi Görüntüle

"SUDE NAZ'IN CAN GÜVENLİĞİ YOK"

Duruşmanın ardından gazetecilere açıklama yapan Sude Naz Atak’ın avukatı Meray Mollaibrahimoğlu Eraslan, ''Dava sonuçlandı ancak beklediğimiz sonucu alamadık. Kararı istinafa taşıyacağız. Müvekkilimin şu an bir can güvenliği yok. Bugün yaralamadan alınan cezada yarın için belki de bir ölümüyle sonuçlanabilir." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading