Hangi sucuk markasında eşek eti çıktı? İşte sucukta hile yapan markalar!

Hangi sucuk markasında eşek eti çıktı? İşte sucukta hile yapan markalar!

Tarım ve Orman Bakanlığı gıda ürünlerinde hile ve tağşiş yapan firmaları ve markalarını ifşa etmeye devam ediyor. Yapılan denetimlerde fazla hile et ürünlerinde ortaya çıktı. Kırmızı et ürünlerine tavuk eti, sakatat ve tek tırnaklı eti bulundu. Sofralarımızdan eksik etmediğimiz sucukta hile yapan firmalar da ifaşa edildi. Sucuğa at eti, eşek eti, domuz eti gibi tek tırnaklı eti karşıtığı görüldü. Peki hangi sucuk markasında eşek eti çıktı? İşte sucukta hile yapan markalar!

Gündem

12.10.2024, 10:55

Tarım ve Orman Bakanlığı denetimlerini sıklaştırdı. Hileli ürünlerin ifşasına devam ediliyor. Pek çok üründe hile tespit edilirken insan sağlığına zararlı olabilecek markalar da ayrı bir kategoride ifşa ediliyor. Bakanlığın yayımladığı listede en fazla et ürünleri yer alıyor. Özellikle işlenmiş ve bahartlı et ürünleri (sucuk, salam, sosis) en çok hile yapılan ürünler arasında yer alıyor. Yapılan analizlerde sucukta tek tırnaklı eti, sakatat eti tespit edildi. 

Türkiye-Arnavutluk maç özeti ve golleri İZLE | Türkiye'nin kaç puanı var, kaçıncı sırada? Türkiye-Arnavutluk maç özeti ve golleri İZLE | Türkiye'nin kaç puanı... Haberi Görüntüle

HANGİ SUCUK MARKASINDA EŞEK ETİ ÇIKTI?

Birçok sucuk firmasının ürünlerinde “tek tırnaklı eti” ve “sakatat” tespit edildi. Markalar ve işletmeler tek tek ifşa edildi. Bakanlığın yayımladığı ifşa listesinde yer alan sucuk makaları merak konusu oldu.

Polisi bıçaklayan saldırganın annesinden olay ititaf! Oğlunu defalarca şikayet etmiş... Polisi bıçaklayan saldırganın annesinden olay ititaf! Oğlunu defalarca şikayet etmiş... Haberi Görüntüle

HANGİ SUCUK MARKASINDA AT ETİ, EŞEK ETİ BULUNDU?

Bakanlık taradından yayımlanan hile yapılan sucuk markaları şunlar;

Hangi_sucuk_markasında_eşek_eti_çıktı (1).webp

Hangi_sucuk_markasında_eşek_eti_çıktı (4).webp

Hangi_sucuk_markasında_eşek_eti_çıktı (2).webp

Hangi_sucuk_markasında_eşek_eti_çıktı (3).webp

Hangi_sucuk_markasında_eşek_eti_çıktı (5).webp

Hangi_sucuk_markasında_eşek_eti_çıktı (6).webp

Hangi_sucuk_markasında_eşek_eti_çıktı (7).webp

Hangi_sucuk_markasında_eşek_eti_çıktı (8).webp

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading