Yandex Metrica

Haniye suikastı üzerinden Türkiye'yi hedef aldılar! Ekşi sözlük yine iş başında! Bugün İran’a bomba atan yarın Külliye’ye atar

Haniye suikastı üzerinden Türkiye'yi hedef aldılar! Ekşi sözlük yine iş başında! Bugün İran’a bomba atan yarın Külliye’ye atar

İran'ın başkenti Tahran'da İsrail tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye dünya gündemine ilk sıradan girerken algı operasyonlarının ve alçak provokasyonların baş adresi olan Ekşi Sözlük yine üzerine düşeni yaptı. Açılan 'Hamas liderinin Tahran'da suikast ile öldürülmesi' adlı başlığın altına birçok Türk düşmanı hadsiz skandal yorumlarda bulundu.

Gündem

01.08.2024, 10:24

Hemen hemen her fırsatta devletin ve toplumun değerlerini hedef alan nefret söylemleriyle gündeme gelen Ekşi Sözlük'te bu kez de Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Hamaney suikastı üzerinden bir skandala imza atıldı.

Barbar İsrail'in Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'ye düzenlediği suikast sonrası açılan 'Hamas liderinin Tahran'da suikast ile öldürülmesi' adlı başlığın altında kiralık hesaplar tarafından alçakça yorumlar yapıldı.

Terörün finans ayağına ağır darbe: 16 kişinin mal varlıkları donduruldu Terörün finans ayağına ağır darbe: 16 kişinin mal varlıkları donduruldu Haberi Görüntüle

MİT İTİBARSIZLAŞTIRILMAYA ÇALIŞILDI

Ekşi sözlükte yer alan skandal yorumlarda İsrail'in isterse Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni ve hava üslerimizi bombalayabileceği, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Türkiye'de kime isterlerse suikast düzenleyebileceği algısı yapıldı.

Öte yandan yorumlarda Mossad propagandası yapıldı ve MİT itibarsızlaştırılmaya çalışıldı. Sosyal medyada ise bu alçaklığa tepki yağdı ve sözlüğün kapatılması için çağrı yapıldı.

İşte o alçak yorumlardan birkaçı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan kayıtsız kalmadı: 'Göz ameliyatıma destek ol Tayyip dede' diyen küçük Ada İstanbul'da tedavi edilecek Cumhurbaşkanı Erdoğan kayıtsız kalmadı: 'Göz ameliyatıma destek ol Tayyip dede'... Haberi Görüntüle

SKANDAL YORUMLAR

"Teşekkürler kutsal devlet İsrail"

"İsrail'in büyüklüğünü göstermektedir. Bir terörist elebaşı daha temizlenmiştir. İsrail'e karşı gelen kazanamaz. Çünkü tanrı İsrail'i daima koruyacak."

"Bir gece ansızın İsrail'e girme planı yapan için ibret olur belki"

"İsrail ben tek, siz Türkiye dahil hepiniz dediği suikast. Ayrıca bütün liderlere biz izin verdiğimiz için hayattasınız mesajıdır. Bakalım İsrail'e gireriz diyenler girecek mi yoksa bu suikasttan sonra ölü numarası mı yapılacak."

"Mossad'ın MİT'ten daha büyük olduğu anlamını çıkarmak istemiyorum ama biz niye 1985'ten beri terörle uğraşıyoruz. Nokta operasyon dediğin bu. Kafaları alın. Gerisi kuru kafa zaten."

"Bütün komplo teorilerinizi bir kenara bırakın. Bu suikast bize mesaj mı? Bizlere, Türklere açık bir mesaj niteliği mi taşıyor? Akıllı olun mu deniyor?"

"Bugün İran'a bomba atan yarın Külliye'ye atar. Aman dikkat"

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading