Harekete geçildi! Türkiye'nin gündemine oturan Fatih’teki vahşi cinayet sonrası paylaşımlar kan dondurmuştu: Kapatıldı!

Harekete geçildi!  Türkiye'nin gündemine oturan Fatih’teki vahşi cinayet sonrası paylaşımlar kan dondurmuştu: Kapatıldı!

Türkiye'nin kanını donduran iki genç kadını vahşice katledilmesinin ardından Sur Canisi Semih Çelik'i öven paylaşımlar yapıldığı ve Çelik'in sıkça kullandığı bir forum sayfası olduğu ortaya çıkan 'kereste.moe' isimli forum sayfası kapatıldı.  

Gündem

07.10.2024, 11:14

İstanbul'da 19 yaşındaki Semih Çelik, kendi evinde önce Ayşenur Halil'i ardından Yedikule surlarında İkbal Gürpınar'ı vahşice katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar etti. İnfiale neden olayın ardından, sapkın yayınlar yapan uygulamalar, forum sayfaları ve Youtube kanalları için harekete geçildi. 

Yarın Samsun, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'da okul var mı? 1 Ekim'de okullar tatil mi? Valiliklerden peş peşe açıklama Yarın Samsun, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'da okul var mı? 1... Haberi Görüntüle

SUR CANİSİNİ ÖVDÜLER 

Özellikle  Kereste.moe isimli forum sayfası da bu platformlardan biri olmuş, sayfadaki pek çok kullanıcı Sur Canisi Semih Çelik'i tanıdığını ifade ederek, övgü içerikli cümleler kurmuştu.

Fatih'teki vahşi cinayet sonrası özellikle bazı genç erkek gruplarının paylaşımlar yaptığı kereste.moe isimli forum sayfasındaki yazılanlar okuyanların kanını dondurmuştu. Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i öldüren Semih Çelik'i öven ve kadın nefreti içeren paylaşımlar artmıştı. 

Michele Salzarulo kimdir? Michele Salzarulo neden istifa etti? Michele Salzarulo kimdir? Michele Salzarulo neden istifa etti? Haberi Görüntüle

ERİŞİME KAPATILDI

Yedikule surlarında işlenen cinayet sonrası Semih Çeilik hakkında övgü dolu paylaşımlar yapanlara karşı da harekete geçildi. Bunun yanı sıra forum sitesine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla erişime kapatma kararı geldi.

Gaye Filiz Alacacı kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Gaye Filiz Alacacı kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Haberi Görüntüle

"SEMİH YALNIZ DEĞİLSİN"

Erkeklerin kadınlardan üstün olduğu ve kadınların öldürülmeyi hak ettiği gibi birbirinden dehşet içerikli paylaşımların yapıldığı forum sitesinde "Semih yalnız değilsin" başlıklı destek yazıları da dikkat çekmişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

1

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading