Yandex Metrica

Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak, oyuncu kadrosunda kimler var?

Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak, oyuncu kadrosunda kimler var?

HBO platformunda yayınlanacak yeni Harry Potter dizisi için 9-11 yaş aralığındaki çocuk oyuncular, Harry, Ron ve Hermione rollerine başvurular başladı. Fakat Potter hayranları, orijinal serinin ruhunun bozulabileceği endişesiyle ikiye bölünmüş durumda.

Gündem

10.09.2024, 17:42

HBO'nun heyecanla beklenen yeni Harry Potter dizisi için oyuncu seçimleri resmen başladı. Harry, Ron ve Hermione rollerini canlandıracak çocuklar 9-11 yaş aralığında olacak. Ancak filmin hayranları, bu yeni yapımın orijinal serinin ruhunu bozabileceğinden endişe duyuyor.

Kitabın ismi dikkat çekti! MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap oluyor! Kitabın ismi dikkat çekti! MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap... Haberi Görüntüle

KİMLER BAŞVURABİLİR

Haryy Potter dizisi için oyuncu seçimi ilanı, , 9-11 yaş aralığındaki İngiltere veya İrlanda’da yaşayan çocuk oyuncuları hedefliyor. Yapımcılar, dizinin kapsayıcı ve çeşitli oyuncu kadrosuna sahip olmasını istediklerini belirtti. 

Son dakika: Sisi yarın Ankara'ya geliyor Son dakika: Sisi yarın Ankara'ya geliyor Haberi Görüntüle

HAYRANLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Harry Potter hayranlarının bir kısmı orijinal filmlerin yerine yeni bir yapımın gelmesine karşı çıkarken, bazıları ise Harry Potter evreninin televizyon dizisi formatında yeniden keşfedilmesini dört gözle bekliyor. Sosyal medya uygulamalarında ise Lütfen! geleneksel bir kadro istiyoruz" ya da "Neden karakterleri kitaplardaki gibi seçmiyorlar?" gibi tepkiler dile getirilirken, bazı hayranlar, dizinin orijinal filme zarar vereceği konusunda kaygılarını ifade etti.

Yapımcı J.K. Rowling ise, dizinin orijinal filmler kadar etkileyici olacağına inandığını belirterek, ekibin Harry Potter dünyasına olan tutkusu sayesinde beklentileri aşacak bir yapım ortaya çıkaracaklarını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading