Hasan Nasrallah öldü mü, yaşıyor mu?

Hasan Nasrallah öldü mü, yaşıyor mu?

İsrail geçtiğimiz gün Lübnan'a büyük bir hava saldırısı düzenlemişti. Çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği saldırılara dünyadan sert tepkiler yükselirken Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın öldüğü iddia edilmişti. Çelişkili açıklamalar peş peşe gelirken işgalci İsrail ordusundan Nasrallah'ın öldüğü duyuruldu. Seyyid Hasan Nasrallah öldü mü soruları sorulurken henüz Hizbullah'tan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Gündem

28.09.2024, 11:28

İsrail'in Lübnan'a saldırılarının beşinci gününde devam ediyor. İsrail Lübnan'ı bombalamaya devam ederken ülkede yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Gazze'de soykırım yapan İsrail'in Lübnan'da da vahşi saldırılara başlaması pek çok ülkenin tepkisini çekti. Lübnan'ın başkenti Beyrut da İsrail uçaklarından atılan tahrip gücü yüksek bombalarla yerler bir ediliyor. Bu saldırılarda Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın durumu merak edilirken bazı kaynaklar öldüğünü söylüyordu. 

Ali Yerlikaya'dan polis memurlarına soruşturma açıldı iddiasına yalanlama: Bu haberler alçakça bir yalandır Ali Yerlikaya'dan polis memurlarına soruşturma açıldı iddiasına yalanlama: Bu haberler... Haberi Görüntüle

HASAN NASRALLAH ÖLDÜ MÜ?

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yapılan hava saldırılarında Hizbullah'ın merkez karargahlarının hedef alındığı belirtilmişti. İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın öldürüldüğü belirtildi. Hizbullah'tan ise konuya dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Hizbullah'a yakın bir kaynak da AFP'ye yaptığı açıklamada, Nasrallah'tan dün geceden bu yana haber alamadıklarını duyurdu. İsrail'in Lübnan'da başlattığı saldırıların ardından İran olağanüstü toplanma kararı almıştı.

Hangi özel okullara ceza kesildi? 400 okula ceza verdik kitaplara fahiş zam cezası! Hangi özel okullara ceza kesildi? 400 okula ceza verdik kitaplara... Haberi Görüntüle

HASAN NASRALLAH YAŞIYOR MU?

Hasan Nasrallah'ın ölüp ölmediği konusunda henüz Hizbullah'tan resmi bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz gün yapılan hava saldırısında İsrail, Nasrallah'ın kurtulduğunu açıklamuıştı. Hizbullah kaynakları ise Nasrallah'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading