Hatay'da (Antakya) bugün okullar tatil mi oldu 13 Mayıs?

Hatay'da (Antakya) bugün okullar tatil mi oldu 13 Mayıs?

Bugün Hatay'ın Antakya ilçesinde, 13 Mayıs tarihinde okulların tatil olup olmadığıyla ilgili bir merak doğdu. Hatay'daki öğrenciler ve veliler, okulların tatil edilip edilmediğini öğrenmek için bilgi arayışına girdiler. Dolayısıyla, Hatay'da bugün okulların durumu oldukça merak ediliyor.

Gündem

13.05.2024, 21:48

Meteoroloji'nin uyarılarını takiben, Pazar günü şehirde yağışlar etkisini gösterdi ve olumsuz hava koşulları nedeniyle zor anlar yaşandı. Ancak, bu durumun okulları etkileyip etkilemediği belirsizdi. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, son dakika bir açıklama yaparak okulların tatil olup olmadığının merak edildiğini duyurdu.

Fatih'te kızın kafasını kesen Semih Çelik kimdir? Semih Çelik nereli, ne iş yapıyor? Fatih'te kızın kafasını kesen Semih Çelik kimdir? Semih Çelik nereli,... Haberi Görüntüle

HATAY'DA (ANTAKYA) BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ OLDU 13 MAYIS?

Antakya ve Defne ilçelerinde meydana gelen kuvvetli yağışlar sebebiyle eğitime bir günlük ara verildi. Vali Masatlı, "Antakya ilçesinde belirli bölgelerde okulların tatil edildiğini" duyurdu. Bu karar, ilgili kurumlarla yapılan değerlendirmelerin sonucunda alındı. Antakya'da özellikle dağlık bölgelerde bulunan okulların bugün tatil edilmesi kararı alındı.

İki kızı vahşice katleden katilin son günü: Mahalleli o caniyi anlattı: Olay günü bakın ne yapmış? İki kızı vahşice katleden katilin son günü: Mahalleli o caniyi... Haberi Görüntüle

HATAY 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Hatay için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre 5 günlük hava durumu tahmini şu şekilde:

Bugün, Gök Gürültülü Sağanak Yağış bekleniyor ve sıcaklık 22° olacak.

Yarın, Parçalı Bulutlu bir hava öngörülüyor ve sıcaklık 24° olacak.

15 Mayıs 2024 Çarşamba günü, Sağanak Yağmur bekleniyor ve sıcaklık 25° olacak.

16 Mayıs 2024 Perşembe günü, Bulutlu bir hava bekleniyor ve sıcaklık 26° olacak.

17 Mayıs 2024 Cuma günü, Parçalı Bulutlu bir hava bekleniyor ve sıcaklık 27° olacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading