Yandex Metrica

Hatay'da vatandaşın peşinden silahla koşmuştu: O polis hakkında soruşturma başlatıldı!

Hatay'da trafikte seyir halinde olan vatandaş ve polis memuru arasında yaşanan tartışma, sosyal medyada büyük tepki topladı. Yaşanan tartışma sonrasında o polis hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı açıklandı.  

Gündem

19.08.2024, 12:39

Hatay'ın Antakya ilçesi Habibi Neccar Kavşağı'nda seyir halinde olan Emre Akgül, geçtiğimiz mart ayında aracıyla trafikte ilerlerken 'Sivil' ekip aracıyla trafikte ilerleyen polis memuruyla yol verme yüzünden tartışma yaşadı.

Aracın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Akgül ve polis memurunun kornaya basmayla başlayan tartışmasının yol verme süreciyle devam ettiği görüldü.

Son dakika: Sisi yarın Ankara'ya geliyor Son dakika: Sisi yarın Ankara'ya geliyor Haberi Görüntüle

"YOL VERMEDİ HAKKINI VERİYORUZ"

Akgül, polis memurunun ikazı üzerine aracını yol kenarında duran başka bir polis grubunun yanına çekerek durdu ve ardından polisin 'dur' ihtarına uymadığı için kendisine trafik cezası uygulandı.

O anlarda polisin, Akgül'e yönelik silah çekerek koşması ve "Söylüyorum oğlum sana ne yaptığını. Ben sana polisim yol ver diyorum. Sen kimsin diyorsun. Öyle bir dünya yok. Geri zekalıyla uğraşıyoruz. Yol vermedi hakkını veriyoruz." sözleri dikkat çekti.

Bakan Bolat duyurmuştu: Ev sahipleri dikkat! Son 3 gün kaldı Bakan Bolat duyurmuştu: Ev sahipleri dikkat! Son 3 gün kaldı Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşananlar üzerine Akgül, trafiği tehlikeye sokacak hareketlerde bulunan polis memuru hakkında şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine başlatılan adli ve idari işlemlerin yapıldığı öğrenildi.

Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a yaşlı amcadan gülümseten soru! Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a... Haberi Görüntüle

"POLİS OLDUĞUNU BİLSEM YOL VERİRDİM"

Polis memuruyla arasında yaşananları anlatan Emre Akgül, yaşananların “Ben trafikte kendi şeridimde seyir halindeyken karşı taraf plakasız ve sinyalsiz bir şekilde benim önüme doğru hamle yaptı. Ben de buna tepki olarak sadece kornaya bastım. Ardından durarak bana karşı 'ne var, ne var' diyerek benimle tartışmak istedi. Yol vermeyeceğimi belirterek devam ettim. Hiçbir şekilde polis olduğunu bilmiyordum, polis olduğunu belirten ibare yoktu. Polis olduğunu bilsem ben en başta yol verirdim. Tartışmadan ötürü yanındaki arkadaşı silah çekip arkamdan koşunca ben aslında polisten kaçmadım, ileride gördüğüm polis ekiplerinin yanına doğru kaçıyorum. Arkadaş gelip polis olduğunu söyleyince olayın şokuyla derdimi anlatmaya çalıştım. Gerekli yerlere müracaatları yaptım. Umarım adalet yerini bulur. Olay tamamen kişiseldir, tüm polisleri bağlayan bir durum yoktur.” dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading