DOLAR

34.21

%-0 expand_less

EURO

37.55

%0.24 expand_less

ALTIN

2877.90

%0.3 expand_less

BIST

9137.19

%0.05 expand_less

BTC ($)

60967.39

%0.86 expand_less

Hatice Kartoğlu kimdir? Özgür Çevik kiminle evlendi?

Hatice Kartoğlu kimdir? Özgür Çevik kiminle evlendi?

Bir zamanlara damga vuran efsane dizi "Yabancı Damat" ile hafızılara kazınan Özgür Çevik 4 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Hatice Kartoğlu ile dünya evine girdi. Çifti sinema ve dizi dünyasından çok sayıda arkadaşı mutlu gününde yalnız bırakmadı. Magazin gündeminde geniş yer bulan evliliğin ardından Hatice Kartoğlu kimdir? Özgür Çevik kiminle evlendi? soruları sıkça sorulmaya başlandı. İşte Hatice Kartoğlu'nun hayatı ve biyografisi..

Gündem

10.10.2024, 10:16

Bir dönem izlenme rekorları kıran "Yabancı Damat" dizisinde Yunan Niko karakterini oynayan ve bu rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Özgür Çevik uzun yıllar birlikte olduğu kız arkadaşı Hatice Kartoğlu ile dünya evine girdi. 

Isaac Solet neden hastaneye kaldırıldı? Isaac Solet'e ne oldu, sağlık durumu nasıl? Isaac Solet neden hastaneye kaldırıldı? Isaac Solet'e ne oldu, sağlık... Haberi Görüntüle

HATİCE KARTOĞLU KİMDİR?

Hatice Kartoğlu ile Özgür Çevik 4 yıldır sevgiliydi. Çift Karaköy'de yapılan sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Özgür Çevik eşi Hatice Kartoğlu'na evlilik teklifi için bir restorandan yer ayırtığını ancak restoranın çok dolu olması nedeniyle evlilik teklifini yine Karaköy'de bir ara sokakta ettiğini açıklamıştı. Hatice Kartoğlu'nun Karaköy’de bir mekan işlettiği biliniyor. 

Faciaya ramak kalmıştı! 35 yolcusu olan şehirlerarası otobüs cayır cayır yandı Faciaya ramak kalmıştı! 35 yolcusu olan şehirlerarası otobüs cayır cayır... Haberi Görüntüle

HATİCE KARTOĞLU KAÇ YAŞINDA?

40'lı yaşlarında olduğu düşünülen Hatice Kartoğlu'nun nereli olduğuna dair ise bilgi bulunmuyor.

Timur Cihantimur'un yeni ses kaydı ortaya çıktı: Adam ölüyor hemen gel Timur Cihantimur'un yeni ses kaydı ortaya çıktı: Adam ölüyor hemen... Haberi Görüntüle

HATİCE KARTOĞLU NE İŞ YAPIYOR, OYUNCU MU?

Hatice Kartoğlu'nun işletmeci olduğu öğrenildi. Karaköy'de bir mekan işleten Hatice Kartoğlu ile ünlü oyuncu  Özgür Çevik dünya evine girdi. 

Koskoca tır, arı yüzünden yoldan çıktı Koskoca tır, arı yüzünden yoldan çıktı Haberi Görüntüle

HATİCE KARTOĞLU SOSYAL MEDYA HESABI HANGİSİ?

Hatice Kartoğlu @hatikartoglu kullanıcı adlı Intagram hesabınndan paylaşım yapıyor. Hatice Kartoğlu'nun 2 binden fazla takipçisi var.

GSB burs ve kredi başvuruları başladı! Son gün 13 Ekim GSB burs ve kredi başvuruları başladı! Son gün 13 Ekim Haberi Görüntüle

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Çiftin nikahında sinema ve dizi dünyasından çok sayıda isim katıldı. Engin Akyürek, Tolga Sarıtaş ve Hasibe Eren gibi yakın dostları çifti mutlu günüde yalnız bırakmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading