Yandex Metrica

Havada saldırgan yolcu paniği! Uçak İzmir'e acil iniş yaptı

Havada saldırgan yolcu paniği! Uçak İzmir'e acil iniş yaptı

Londra-Antalya seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait uçakta bulunan bir yolcu olay çıkardı. Yolcunun, kendisini uyaran yolculara ve kabin ekibine saldırması üzerine uçak İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na acil iniş yaptı.  

Gündem

29.08.2024, 23:44

Londra'dan Antalya'ya gelmek üzere havalanan Pegasus Havayolları'na ait bir uçakta olay çıkmasının ardından pilotlar acil iniş kararı aldı. 

Uçakta bulunan bir yolcunun kabin ekibine ve diğer yolcularla yaşadığı tartışmanın ardından yolcu ve kabin ekibine saldırdığı belirtildi. 

Son dakika: Jahrein tutuklanarak cezaevine gönderildi Son dakika: Jahrein tutuklanarak cezaevine gönderildi Haberi Görüntüle

YOLCU GÖZALTINA ALINDI

Pegasus Havayolları'nın PC-5822 sefer sayılı TC-NBH kuyruk tescilli Londra-Antalya seferini yapan uçağı, bir yolcunun olay çıkarması üzerine İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolcunun, önce yanındaki yolculara daha sonra da kabin ekiplerine sözlü tacizde bulunduğu öğrenildi. Olayın tartışmaya dönüşmesi üzerine pilot, İzmir Adnan Menderes Hava Trafik Kontrolörü ile irtibata geçerek acil iniş yapacağını belirterek park yerine polis talep etti. Uçak sorunsuz bir şekilde havalimanına inerken yolcu gözaltına alındı. Yolcunun indirilmesinin ardından uçak seferini tamamlamak üzere 19.10'da İzmir'den havalandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading