Yandex Metrica

Sitede Ara

Havadan kül yağmaya başladı! 23 ilden takviye geldi: Kağıt fabrikasında yangın günlerdir söndürülemiyor!

Havadan kül yağmaya başladı! 23 ilden takviye geldi: Kağıt fabrikasında yangın günlerdir söndürülemiyor!

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikasında çıkan yangın, 12 Temmuz gününden beri karadan ve havadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Gündem

15.07.2024, 12:23

Söke Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir kağıt fabrikasının sıkıştırılmış kağıt depolama alanında 12 Temmuz akşamı çıkan yangına ekiplerin aralıksız çalışmasıyla müdahale ediliyor. 

CHP Cuma'yı umursamadı! Daha önce de yapmışlardı! Kurultayı namaz saatine denk getirdiler CHP Cuma'yı umursamadı! Daha önce de yapmışlardı! Kurultayı namaz saatine... Haberi Görüntüle

YANGIN FABRİKANIN İKİNCİ KISMINA SIÇRADI 

Gece sadece karada yapılan söndürme çalışmalarına havanın aydınlanmasıyla birlikte uçak ve helikopterler de dahil oldu. Çevre il ve ilçelerden olmak üzere 23 ilden bölgeye itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Yangın, fabrikanın ikinci bölümüne de sıçradı. 

Bu ne kibir böyle? Afyonkarahisar'da protokol krizi: Burcu Köksal plastik sandalyeyi görünce küplere bindi! Bu ne kibir böyle? Afyonkarahisar'da protokol krizi: Burcu Köksal plastik... Haberi Görüntüle

YANGINDAN 10 KİŞİ ETKİLENDİ

Dumandan etkilenen fabrika işçisi ve itfaiye eri 10 kişi, ambulanslardaki ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi. İşçi ve itfaiye erlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İlk kez Kabine'yi ağırlayan Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne özel ışıklandırma İlk kez Kabine'yi ağırlayan Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne özel ışıklandırma Haberi Görüntüle

BÖLGEDE İNCELEMELER YAPILDI 

Vali Yakup Canbolat, Söke Kaymakamı Ali Akça ve AFAD Başkanlığı Afetlere Müdahale Genel Müdürü Sadi Ergin, bölgeye gelerek incelemede bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

İstanbul Boğazı'nda hareketli gece! Gemi trafiği çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'nda hareketli gece! Gemi trafiği çift yönlü askıya alındı Haberi Görüntüle

23 İLDEN MÜDAHALE İÇİN TAKVİYE EKİPLERİ GELDİ 

Vali Yakup Canbolat, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının başlangıcından itibaren AFAD, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve ilçe belediye ekipleriyle ciddi bir mücadele verildiğini ifade ederek 23 ilden takviye ekibi geldiğini söyledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading