Havalar tekrardan mı ısınanacak? Meteoroloji o illeri uyardı: Kar geliyor!

Havalar tekrardan mı ısınanacak? Meteoroloji o illeri uyardı: Kar geliyor!

Havaların soğumasıyla beraber akıbetin ne olacağı konusunda bir hayli merak etmeye başladı. Vatandaşlar, Rusya'dan gelen soğuk hava dalgasının etkiliğini yitirmesiyle beraber hava sıcaklarının tekrardan ısınacağı konusunu araştırmaya koyuldu.

Gündem

21.10.2024, 13:27

Karadeniz üzerinden giriş yapacak soğuk hava dalgası sonrası yeni haftada hava sıcaklıkların 3-4 aracası arasında yükseleceği öngörülüyor. Bugün ise, 7 ile sarı kodulu sağanak yağış uyarasında bulundu.

Erdoğan talimat vermişti! MSB duyurdu: Türk  Tahliye gemileri Beyrut'a ulaştı! Erdoğan talimat vermişti! MSB duyurdu: Türk Tahliye gemileri Beyrut'a ulaştı! Haberi Görüntüle

HAVALAR NE ZAMAN ISINACAK?

Soğuk havaların pazar günü sona ermesinin ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kocaeli, Sakarya, Çankırı, Yozgat, Sivas ve Kayseri çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Kadınların yüz karası! Sokak röportajında konuşan kadın, cinayetleri savundu: Adam öldürmesinde ne yapsın Kadınların yüz karası! Sokak röportajında konuşan kadın, cinayetleri savundu: Adam... Haberi Görüntüle

HAVALAR ISINACAK MI?

Soğuk hava dalgasının pazar günüyle beraber sona ermesi sonrası Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminler dikkat çekti. Yapılan tahminler dahilinde; ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kocaeli, Sakarya, Çankırı, Yozgat, Sivas ve Kayseri çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor.

Perşembe'ye dikkat! Rusya'dan kar yağışlı hava geliyor! Bolu, Kastamonu ve İç Anadolu... Perşembe'ye dikkat! Rusya'dan kar yağışlı hava geliyor! Bolu, Kastamonu ve... Haberi Görüntüle

O İLLERE KARA YAĞACAK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 21 Ekim Pazartesi günü için kar yağışı uyarısında bulundu. Yapılan uyarıları göre Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun,ve Trabzon için sarı kodlu sağanak  sarı kodlu sağanak ve kar yağışı bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading