Hayali gerçek oldu! 83 yaşında gelin oldu!

Hayali gerçek oldu! 83 yaşında gelin oldu!

Adana Seyhan'da Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde  bir kadın gelinlik giyme hayalini 83 yaşında gerçekleştirdi. Yaşlı kadının hayali için temsili bir düğün töreni gerçekleştirildi.

Gündem

11.10.2024, 14:44

Adana Seyhan'da eşine çok az rastlanacak bir olay yaşandı. Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan 83 yaşındaki Sümbül Topbaş hastane yetkilileri ile etmiş olduğu sohbette gelinlik giyme hayalinden bahsetti. İçinde yıllardır bir uhte kaldığını belirten Topbaş'ın bu hayaline duyan kurum görevlileri harekete geçti. 

Kurum görevlileri, yaşlı kadın için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce bir düğün töreni tertip etti. En ince ayrıntısına kadar düşünülen organizasyonda Topbaş, önce kuaförde hazırlandı. Müzik eşliğinde salona giriş yaptı. Daha sonrasında ise Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa ile dans etti. Davetliler ile oyunlar oynadı.

Çalanların ailelerine işkence! PKK'ya kendi içinde darbe: PKK'lılar örgütün kasasını boşaltıp kaçtılar! Çalanların ailelerine işkence! PKK'ya kendi içinde darbe: PKK'lılar örgütün kasasını... Haberi Görüntüle

TEYZEMİZİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK!

İl Müdürü Gökbağa düğünde konuyla ilgili açıklamada bulundu. Gökboğa, Bugün burada hayatı boyunca hiç gelinlik giymemiş, evlenmemiş teyzemizin hayalini gerçekleştiriyoruz. Teyzemiz, huzurevinde meslek elemanlarımızla yaptığı görüşmelerde ve arkadaş sohbetlerinde, gelinlik giyme özlemini dile getirdi. Bunun üzerine arkadaşlarımız, kurum personelimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız aracılığıyla teyzemizin hayalini gerçekleştirmek için bu etkinliği düzenledik" dedi.

Vahşet aslında defalarca sinyal vermiş! Sur canisi Semih Çelik, babasına sorduğu soru kan dondurdu! Vahşet aslında defalarca sinyal vermiş! Sur canisi Semih Çelik, babasına... Haberi Görüntüle

"ÇOK MUTLUYUM VE HERKESIN MUTLU OLMASINI ISTIYORUM"

Çoçuklukta yaşadığı tek taraflı aşk nedeniyle evlenmediğini dile getiren Topbaş, "Bugün hayallerim gerçek oldu. Düğüne dostlarım geldi. Çok mutluyum ve herkesin mutlu olmasını istiyorum. Eğleneceğiz, oynayacağız. Herkesin evlenmesini tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading