Hazal Çağlayan kimdir? Dilan Çiçek Deniz'i çabuk unuttu!

Hazal Çağlayan kimdir? Dilan Çiçek Deniz'i çabuk unuttu!

Dilan Çiçek Deniz ile uzun süre birliktelik yaşayan ve genç oyuncuya evlenme teklifi eden yönetmen Thor Saevarsson başka bir Türk güzelle birlikte. Thor Saevarsson'un Hazal Çağlayan ile birlikte olduğu belirtildi. Hazal Çağlayan kimdir? sorusu ise magazin severler tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

15.07.2024, 14:03

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile uzun süre birlikte olan ve İstanbul Boğazı'nda sevgilisine evlenme teklifi eden Thor Saevarsson ile Dilan Çiçek Deniz sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. 2022 yılında Dilan Çiçek Deniz'den ayrılan yönetmen Thor Saevarsson, yeni bir aşka yelken açtı. Thor Saevarsson'un yeni sevgilisinin de Türk olduğu ve adının da Hazal Çağlayan olduğu iddia edildi.

Üçüncü dünya savaşı çıkarsa kimler savaşır? Yapay zeka ülkelere sordu: Vatan için ölür müsün? Üçüncü dünya savaşı çıkarsa kimler savaşır? Yapay zeka ülkelere sordu:... Haberi Görüntüle

HAZAL ÇAĞLAYAN KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz'den ayrıldıktan sonra İstanbul ile bağını koparmayan Thor Saevarsson Hazal Çağlayan ile birlikteliğini sosyal medya üzerinden ilan etti. 

Hazal Çağlayan'ın kim olduğuna dair ise internette detaylı bilgi bulunmuyor. 

Thor Saevarsson ile Hazal Çağlayan aşkı sosyal medyadan duyuruldu.

 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading