Hemşire Hasan Basri Gök kimdir, hangi hastanede çalışıyor?

Hemşire Hasan Basri Gök kimdir, hangi hastanede çalışıyor?

Yenidoğan Çetesi’nin kendi aralarında yaptığı kan dondurucu konuşmalar gün yüzüne çıktı. Sağlık durumu kötü olan bir bebeği yaşatmak adına aileden para isteyen hemşire Hasan Basri Gök’ün de iddianamede adı geçmekte. Peki, Hasan Basri Gök kimdir, hangi hastanede?

Gündem

18.10.2024, 12:29

İstanbul’da yenidoğan bebekleri anlaşmalı olarak özel hastanelere sevk eden ve haksız kazanç sağlayan, ihmalde bulunarak ölümlerine sebebiyet veren çeteye ilişkin hazırlanan fezlekede yer alan konuşmalar ayyuka çıktı.

2 bin 912 sayfadan oluşan fezlekede yer alan tutuklu şüpheli hemşire Hasan Basri Gök’ün başka bir hastanedeki meslektaşı tutuklu şüpheli Hakan Doğukan Taşçı ile yaptığı konuşmada örgütün yeni anne-baba olan kişileri nasıl yanılttıkları belirlendi.

Kredi kartı limiti nasıl düşürülür? Akbank, Garanti, Halkbank, Ziraat Bankası uygulamadan kredi kartı limiti azaltılır mı? Kredi kartı limiti nasıl düşürülür? Akbank, Garanti, Halkbank, Ziraat Bankası... Haberi Görüntüle

HEMŞİRE HASAN BASRİ GÖK KİMDİR?

Yenidoğan Çetesi içerisinde olduğu tespit edilen hemşire Hasan Basri Gök’ün hangi hastanede çalıştığı henüz bilinmiyor.

İşte Hasna Basri Gök ile tutuklu şüpheli Hakan Doğukan Taşçı arasında geçen konuşmalar:

- Hakan Doğukan Taşçı: Sevk olacak hastayla ilgili bilgi var mı?

- Hasan Basri Gök: Bugün konuştum anasıyla, babaannesiyle.

Hasan Basri Gök

- Hakan Doğukan Taşçı: Ödeme için mi?

- Hasan Basri Gök: Kanka ben onu halledeceğim. Bugün bizim para yatsın en azından onu bir kurtaralım. Ondan sonra aile ile ameliyat için konuşacağım. 150 bin fiyat çekeceğim. Uygun mu?

- Hakan Doğukan Taşçı: Tamam ama hasta çok dayanmaz haberin olsun akciğerleri boydan boya kapanmış.

- Hasan Basri Gök: O çocuk ölecek rüyamda gördüm.

- Hakan Doğukan Taşçı: Satürasyonu ona kadar düşmüş yani çok dayanmaz sevkini hızlıca yapmamız lazım ölürse başımıza da sıkıntı olacak.

- Hasan Basri Gök: Doğukan sen çocuğu bugün yaşat tamam mı? Gidip babayla anayla görüşeceğim şimdi bugün parayı alacağım. Kanka bugün bir alem yaparız o parayı bir kurtarayım.

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading